Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαγγέλης Θωμάς: Συνεχίζεται η απαράδεκτη εναπόθεση μπαζών δίπλα στο γήπεδο του Πασά Τσαϊρ! (φωτο)



Στην "απαράδεκτη, ανεξέλεγκτη, ανεύθυνη, ασυνείδητη και επικίνδυνη από κάθε άποψη εναπόθεση των μπαζών δίπλα στο γήπεδο του Πασά Τσαϊρ" αναφέρεται σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας (της παράταξης "Κοινωνία σε Κίνηση"), Βαγγέλης Θωμάς, ο οποίος αν και είχε καταγγείλει το γεγονός πριν από 3 μήνες περίπου, εντούτοις σημειώνει πως από την πλευρά της δημοτικής αρχής δεν έγινε απολύτως τίποτε. "Αντίθετα, η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη!", τονίζει.
Η ανάρτηση
Πιο αναλυτικά ο κ. Θωμάς επισημαίνει τα εξής (τα οποία συνοδεύει από σχετικό φωτογραφικό υλικό):
"Η απαράδεκτη, ανεξέλεγκτη, ανεύθυνη, ασυνείδητη και επικίνδυνη από κάθε άποψη εναπόθεση των μπαζών δίπλα στο γήπεδο του Πασά Τσαϊρ... δυστυχώς συνεχίζεται!!!
Αν και σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τον περασμένο Σεπτέμβριο είχα αναφερθεί στο απαράδεκτο γεγονός να υπάρχουν υπολείμματα μπαζών σε ιδιοκτησία του Δήμου μας και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο του Πασά Τσαϊρ, όπου άγνωστος ή άγνωστοι εναποθέτουν κυρίως μπάζα και στην συνέχεια «θάβονται» ορισμένα στο χώμα... μέχρι σήμερα από την πλευρά του Δήμου Έδεσσας, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα! Ο Δήμαρχος τότε είχε δηλώσει ότι τα μπάζα θα μαζευτούν από εκείνο το σημείο και μάλιστα είχε δεσμευτεί να τοποθετηθεί και κλειδαριά για να μην εισέρχεται κανένας. Αντίθετα, η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη!
Ένα από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά ζητήματα είναι και η ανεξέλεγκτη εναπόθεση των μπαζών, που έχει ως αποτέλεσμα την αισθητική υποβάθμιση του χώρου και τη ρύπανση του φυσικού περιβάλλοντος. Συχνά τα μπάζα περιέχουν και επικίνδυνες ουσίες και οι κίνδυνοι είναι ακόμη μεγαλύτεροι για το περιβάλλον, όταν η εναπόθεση μπαζών γίνεται σε περιοχές όπως αυτή δίπλα στο γήπεδο του Πασά Τσαϊρ!!!"





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.