Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προφυλακιστέα για έναν ακόμη μήνα η Ε. Καϊλή - Δεν θα ασκήσει έφεση



Την παραμονή της Εύας Καϊλή στη φυλακή αποφάσισαν οι βελγικές αρχές μετά την ακρόασή της από το δικαστικό συμβούλιο που κράτησε περίπου μια ώρα. 

"Με διάταξή του σήμερα το πρωί το Δικαστικό Συμβούλιο παρέτεινε την προφυλάκιση της Εύας Καϊλή για ένα μήνα", ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή εισαγγελία των Βρυξελλών".

Η κ. Καϊλή θα παραμείνει υπό κράτηση, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για κατηγορίες διαφθοράς σε υπόθεση δωροδοκίας που αφορούσε στο Κατάρ.
Η εισαγγελία αναφέρει ακόμη πως για το καλό των ερευνών δεν θα δώσει περαιτέρω πληροφορίες σε αυτό το στάδιο.

"Ο Τύπος θα ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση αυτή μέσω δελτίων Τύπου" αναφέρει η Εισαγγελία.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της ομοσπονδιακής εισαγγελίας Βρυξελλών η κ. Καϊλή έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης εντός 24 ωρών και να επανεξεταστεί το αίτημά της  μετά από 15 ημέρες.

Αν η κ. Καϊλή δεν ασκήσει έφεση το αίτημά να βγει από την φυλακή με περιοριστικούς όρους θα επανεξεταστεί μετά από 1 μήνα.

Ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος ξεκαθάρισε ότι είναι κοινή απόφαση με τον κ. Ριζόπουλο να μην ασκήσουν έφεση στην απόφαση της προέδρου του μονομελούς δικαστηρίου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.