Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας - Τα θέματαΤο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 κι ώρα 19:00΄, έχοντας στην ημερήσια διάταξη τα παρακάτω εννέα θέματα:

1. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης, αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2022 (σχολεία).

2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2022 και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος στο πλαίσιο του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» από τους Δήμους της Χώρας σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, ύστερα από την αποδοχή χρηματοδότησης – επιχορήγησης και ανάληψη υλοποίησης της δράσης από τον Δήμο μας με την αριθ. 271/2022 Α.Ο.Ε.

3. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή συμπληρωματικής χρηματοδότησης, αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2022

4. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2022 .

5. Οικονομική ενίσχυση του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου για τις ανάγκες του συσσιτίου.

6. Οικονομική ενίσχυση του ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.

7. Έγκριση διενέργειας εκδήλωσης «Βράβευση αποφοίτων Δήμου Σκύδρας», εξειδίκευση πίστωσης ποσού 3.000,00 ευρώ.

8. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την εγκατάσταση υπόγειου βανοστασίου δικτύου διανομής μέσης πίεσης Σκύδρας.

9. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την κοπή δέντρων στο Δημοτικό Σχολείο Ριζού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.