Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επισκέψεις σχολικών μονάδων στον Δήμαρχο Παιονίας



Λύκειο Γουμένισσας
Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου οι κυρίες Αναστασία Νικολαΐδου, Ολυμπία Βίτσιου και Πασχαλίνα Μασταγάρκα, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη στο δημαρχείο του Πολυκάστρου, ως εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του λυκείου Γουμένισσας, προκειμένου να του εκθέσουν θέματα που αφορούν το Λύκειο και να ευχηθούν για τις εορτές των Χριστουγέννων.
1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου
Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη αντιπροσωπεία του 1ου δημοτικού σχολείου Πολυκάστρου αποτελούμενη από εκπαιδευτικούς και γονείς , προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις πρόσφατες επιτυχίες που σημείωσαν τα παιδιά του σχολείου και να ζητήσουν την στήριξη του δήμου στις υποχρεώσεις που ακολουθούν και απορρέουν από τις επιτυχίες αυτές.

Ο κ. Σιωνίδης τους συνεχάρη για την επιτυχία που σημείωσε η χορωδία του σχολείου και η καθηγήτρια μουσικής επιστήμης Άννα Μαρία Κότσιφα που προκρίθηκαν στο 14ο φεστιβάλ σχολικών χορωδιών που έγινε στην Καρδίτσα και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο επόμενο Φεστιβάλ που θα γίνει σε Ευρωπαϊκή χώρα την άνοιξη του 2023.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια για την 1η θέση που κατέλαβε το σχολείο στον 4ο οπτικοακουστικό πανελλήνιο διαγωνισμό «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ» με την μουσική ταινία «Ιωνία, Μάνα, Γη» που δημιούργησαν οι μαθητές του Γ1 τμήματος με την επιμέλεια της κ. Κότσιφα στο πλαίσιο των δράσεων για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.

Η βράβευση της ταινίας θα γίνει στις 27 Ιανουαρίου στο κτίριο της ΕΡΤ στην Αθήνα και ο δήμαρχος δεσμεύτηκε για την κάλυψη μέρους των δαπανών που θα προκύψουν για την μετάβαση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.