Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήρια Γυμνασίου Καλής



Ο Σύλλογος των Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Γυμνασίου Καλής, κ. Αναγνωστάκος Ηλίας θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην κ. Σημαιοφορίδου Γεωργία για την υποστήριξή της και την έμπρακτη συνεισφορά της εν όψει των Εορτών στο Γυμνάσιο της Καλής. Η προσφορά της κ. Σημαιοφορίδου δε δείχνει τίποτε άλλο παρά την αλληλεγγύη και την ευαισθησία που τη διακρίνει κυρίως στις οικογένειες που δοκιμάζονται σκληρά. Η κοινότητα του Γυμνασίου Καλής της εύχεται «Καλές Γιορτές».

Επίσης ευχαριστούν την κ. Ποζίδου Νίκη, υπεύθυνη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Κ.Υ Σκύδρας για την οργάνωση, ολοκλήρωση και πραγμάτωση της βιωματικής δράσης που πραγματοποίησε με μαθητές της Β’ τάξης του Γυμνασίου Καλής καθώς και τον κύριο Σούλη Χρυσόστομο (ΣΟΥΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε) που παραχώρησε μέσο μετακίνησης στην ομάδα δράσης του Γυμνασίου προκειμένου να μεταβεί στο 1ο Γυμνάσιο Έδεσσας για να ολοκληρώσει την παρουσίασή της.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.