Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμος Σκύδρας συγκεντρώνει παιχνίδια και βιβλία σε καλή κατάσταση για παιδιά ιδρυμάτων



Στο γιορτινό πνεύμα των ημερών, της πίστης και της αλληλεγγύης, αλλά και στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής προστασίας μέσω της επαναχρησιμοποίησης κι αξιοποίησης ειδών, ο Δήμος Σκύδρας συγκεντρώνει παιχνίδια και βιβλία σε καλή κατάσταση τα οποία προορίζονται να δοθούν στα εξής ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά: «Παναγία Οδηγήτρια» στα Γιαννιτσά και «Σπίτι της Βεργίνας» στη Βεργίνα Ημαθίας.

Προσκαλούνται και παρακαλούνται, λοιπόν, πολίτες και φορείς να προσφέρουν παιχνίδια ή και βιβλία σε καλή κατάσταση, ώστε να δώσουν χαρά και γνώση στα παιδιά των παραπάνω ιδρυμάτων δίνοντας παράλληλα μια παράταση χρήσης κι αξιοποίησης των προσφερομένων ειδών.

Η συλλογή θα γίνεται στο Δημαρχείο Σκύδρας, από τη Δευτέρα 19 μέχρι την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, κατά τις ώρες 09:00΄ έως 13:00΄.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Κεντρικής Μακεδονίας κι έχει τον τίτλο «Επιχείρηση Re-Play».

Για περισσότερες πληροφορίες ή συνεννοήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄ απευθύνονται στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Ευφροσύνη Κρητίδου, τηλ.:6977485744.

«Χειρονομία αγάπης για τα παιδιά – Πράξη ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.