Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Παραπληγικών Πέλλας: Προσφορά αναλώσιμων στο νοσοκομείο Γιαννιτσών - Συνάντηση με τον Β. Λόγγο (φωτο)



Το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών επισκέφθηκαν χθες Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, η Διοίκηση και μέλη του Συλλόγου Παραπληγικών Ν. Πέλλας, όπου πρόσφεραν αναλώσιμα είδη όπως: πιεσόμετρο, αερόστρωμα, νεφελοποιητή, ουροσυλλέκτες, υποστρώματα και πάνες.
Στην συνάντηση που είχαν με τον αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας, υπεύθυνο της Μονάδας Γιαννιτσών, Βαγγέλη Λόγγο, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, ενώ συζητήθηκε το πώς θα μπορούσε να γίνει καλύτερη η ποιότητα ζωής τους. Επίσης, στη συνάντηση έγινε αναφορά στις συνθήκες και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τόσο τα άτομα με αναπηρία, όσο και το Νοσοκομείο Γιαννιτσών. 
Όπως επισημαίνουν τα μέλη του Συλλόγου "ο κ. Λόγγος μας καθησύχασε βεβαιώνοντάς μας πως θα είναι δίπλα μας. Τον ευχαριστήσαμε και κλείσαμε αυτή την όμορφη ημέρα προσφοράς ανταλλάσσοντας ευχές για Καλές Γιορτές & Καλά Χριστούγεννα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νοσηλευτές και στις νοσηλεύτριες που βοήθησαν στη μεταφορά των αναλωσίμων".
Με βασικό σύνθημα "κι εμείς μπορούμε" και με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, ο Σύλλογος Παραπληγικών Πέλλας συνεχίζει την πλούσια δράση του. 
Δ. Μπ.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.