Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Κατέληξε ο πατέρας του Ν. Ασλανίδη που είχε καταγγείλει κακοποίηση στο νοσοκομείο ''Παπαγεωργίου''


Κατέληξε και κηδεύτηκε την Παρασκευή στα Γιαννιτσά ο πατέρας του δημοσιογράφου Νίκου Ασλανίδη που είχε καταγγείλει κακοποίηση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
Στην ανάρτηση για την απώλεια του 98χρονου πατέρα του Γεωργίου, ο συντοπίτης μας δημοσιογράφος εκφράζει το παράπονο ότι δεν τον κάλεσε ποτέ έστω ένας προανακριτικός υπάλληλος να μιλήσει για την περιπέτεια που βίωσε, με βάση την καταγγελία του στο τέλος του περασμένου Αυγούστου, όταν κατά τους ισχυρισμούς του ίδιου κακοποιήθηκε κατά τη διάρκεια νοσηλείας του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». "Παρά το γεγονός ότι η  Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε προκαταρκτική εξέταση, δεν εμφανίστηκε κάποιος προανακριτικός υπάλληλος για να του πάρει κατάθεση. Μέχρι το τέλος της ζωής του, ρωτούσε: «Τι έγινε; Σταμάτησαν να δένουν και να χτυπάνε τους ηλικιωμένους στα νοσοκομεία;", επισημαίνει ο Νίκος Ασλανίδης.
Όπως μας είπε ο Νίκος Ασλανίδης, ο πατέρας του συνεχώς τον ρωτούσε, για το πότε θα κληθεί να καταθέσει, προκειμένου να μην περάσουν την ίδια περιπέτεια και άλλοι ηλικιωμένοι.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι πριν από λίγες μέρες πήγε στην Εισαγγελία και ρώτησε για ποιον λόγο καθυστερεί η υπόθεση, αλλά ένας υπάλληλος, με χαμόγελο του είπε ότι «δυστυχώς, λόγω της γραφειοκρατίας καθυστερούν οι διαδικασίες στη Δικαιοσύνη».
Η ανάρτηση του Νίκου Ασλανίδη:
"Εκατό μέρες μετά την κακοποίηση του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», έφυγε για την γειτονία των Αγγέλων, ο 98χρονος πατέρας μου…
Παρά το γεγονός ότι η  Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε προκαταρκτική εξέταση, δεν εμφανίστηκε κάποιος προανακριτικός υπάλληλος για να του πάρει κατάθεση.
Μέχρι το τέλος της ζωής του, ρωτούσε: «Τι έγινε; Σταμάτησαν να δένουν και να χτυπάνε τους ηλικιωμένους στα νοσοκομεία;…»
Πίστευε ότι θα συμβάλει με το πάθημά του να μπει τέλος στην παράλογη συμπεριφορά σε βάρος ηλικιωμένων από μερίδα επίορκων νοσηλευτών. 
Ελπίζω  ότι η υπόθεση δεν θα καταλήξει στο αρχείο και θα δικαιωθεί έστω και μετά θάνατον…".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.