Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Μαγεύτηκε'' το κοινό από τη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών - Πανό διαμαρτυρίας για το στεγαστικό πρόβλημα



Σε εορταστικό κλίμα, με μαζική προσέλευση του φιλόμουσου κοινού της ευρύτερης περιοχής, αλλά και με ένα πανό διαμαρτυρίας για το στεγαστικό πρόβλημα του σχολείου αναρτημένο μπροστά από τη σκηνή, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το βράδυ, στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, η Συναυλία Αγάπης του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών.
Τα μουσικά σύνολα του σχολείου σε σύμπραξη με τις χορωδίες ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα που ανήκουν τόσο στην ελληνική δημώδη μουσική παράδοση όσο και στην δυτική έντεχνη και δημοφιλή μουσική, "μαγεύοντας" το κοινό με την υψηλού επιπέδου απόδοσή τους.
Να σημειωθεί ότι μπροστά από τη σκηνή ήταν αναρτημένο πανό διαμαρτυρίας, στο οποίο αναγραφόταν το εξής: "Θέλουμε το κτήριο που μας αξίζει. Φτάνει η κοροϊδία- Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών".
Η εορταστική εκδήλωση, στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, ξεκίνησε με ομιλία του Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, Περικλή Βασιλειάδη που αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο μαθητών και εκπαιδευτικών. Στη συνέχεια χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Θωμάς Μπαχαράκης.
Στη συναυλία, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ακόμη ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Ελευθέριος Χαραλαμπίδης, οι βουλευτές Διονύσης Σταμενίτης, Λάκης Βασιλειάδης και Θεοδώρα Τζάκρη, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, διευθυντές σχολείων, μαθητές και γονείς.
Να σημειωθεί ότι η είσοδος ήταν ελεύθερη, αλλά στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου υπήρχε ο κουμπαράς "της αγάπης και της αλληλεγγύης". Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας «Παναγία η Οδηγήτρια» του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών και στο Γεύμα Αγάπης των Χριστουγέννων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.