Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Τσεπκεντζής: Θα είμαστε πάντοτε συμπαραστάτες σε όλες τις προσπάθειες του Συλλόγου καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων



Στην σημερινή εκδήλωση του Συλλόγου καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων στο Κέντρο Καταρρακτών, με αφορμή τη μέρα Εθελοντισμού, παραβρέθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού ''Κοινωνία σε Κίνηση'' Γιάννης Τσεπκεντζής. Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα αναφέρει:   

''Διαρκής και άοκνος ο αγώνας του συλλόγου καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων από το 2004!
Με παροχή πληροφοριών και ψυχολογική υποστήριξη για 20 σχεδόν συναπτά έτη!
Τα μηνύματα της επιστήμης είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και η μάστιγα του προηγούμενου αιώνα σύντομα θα αποτελέσει θλιβερή ανάμνηση.
Έως τότε είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να διεκδικούμε σθεναρά αξιοπρεπές σύστημα υγείας, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας , ιδιαίτερα στην μετά COVID εποχή όπου η φροντίδα των καρκινοπαθών ήταν ελλιπής.
Η παρουσία δημοτικών συμβούλων και πολλών μελών της Κοινωνία σε Κίνηση είναι η έμπρακτη υπόσχεση ότι θα είμαστε πάντοτε συμπαραστάτες σε όλες τις προσπάθειες του συλλόγου!
Και του χρόνου με υγεία να είμαστε όλοι ξανά παρόντες στο ραντεβού!''
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.