Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράση αγάπης και αλληλεγγύης από το Τμήμα Κομμωτικής του ΕΠΑΛ Έδεσσας (βίντεο)



Μαθητές από το Τμήμα Κομμωτικής του ΕΠΑΛ Έδεσσας επισκέφθηκαν την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, στις 10.00 το πρωί,  το 
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Έδεσσας.
Στο Κέντρο πραγματοποιήθηκε μία πολύ όμορφη δράση από την Γ' τάξη Κομμωτικής και το Τμήμα της μαθητείας Κομμωτικής. Τους μαθητές συνόδευαν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί Χρύσα Νέστορα και Δέσποινα Στεφανίδου. Ήταν πραγματικά μια αξιόλογη δράση των τμημάτων Κομμωτικής, που όπως μας ανέφερε και η κα  Στεφανίδου, "δεν έγινε λόγω των εορτών και δεν σταματάει εδώ γιατί θα υπάρξει και συνέχεια..."
Το Κ.Η.Φ.Η. αποτελεί έναν «τακτικό προορισμό» τους, καθώς συμβάλει στην βιωματικότητα της μάθησης, χωρίς να παρακωλύεται το σχολικό πρόγραμμα. Επιπλέον όμως, οι μαθητές μέσω αυτών των δράσεων, διδάσκονται την προσφορά στον συνάνθρωπο και αυτό ίσως αποτελεί το σημαντικότερο δίδαγμα!
Σε δήλωσή της η κα Στεφανίδου ανέφερε πως η ειδικότητα της Κομμωτικής οργανώνει και άλλες δράσεις. Δύο από αυτές γίνονται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων και ονομάζονται «Χάρισε Δύναμη». Να σημειωθεί εδώ ότι η επόμενη δράση «Χάρισε Δύναμη» πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2023.
Αυτό που αξίζει να επικεντρωθούμε είναι το γεγονός πως οι εκπαιδευτικοί της Κομμωτικής δήλωσαν ότι είναι δεκτικοί σε οποιαδήποτε δράση τους προταθεί αρκεί να είναι σύμφωνη η Διοίκηση του σχολείου.

Ρεπορτάζ-Βίντεο  Κώστας Δάμος







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.