Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι στο ΕΣΥ - Επιστρoφή προστίμων και σε ανεμβολίαστους άνω των 60



Για τα πρόστιμα στους πολίτες άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά και για την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στο ΕΣΥ μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

«Σε όποιον εμβολιαστεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου δεν θα επιβληθεί το πρόστιμο, ενώ όσοι έχουν εμβολιαστεί μετά την επιβολή του προστίμου και έχουν πληρώσει το πρόστιμο θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω» τόνισε ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σχετικά με την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στο ΕΣΥ και το κατά πόσον θα καταλάβουν τις θέσεις που είχαν προτού οι συμβάσεις τους τεθούν σε αναστολή, ο Θάνος Πλεύρης είπε: «Σήμερα είναι η συνεδρίαση της Επιτροπής. Μπορεί να χρειαστεί και δεύτερη συνεδρίαση για το πρωτόκολλο με το οποίο θα γυρίσουν στο ΕΣΥ οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί από την 1η Ιανουαρίου».

«Παράθυρο» παραμονής στο ΕΣΥ για τους αντικαταστάτες των ανεμβολίαστων υγειονομικών
Ερωτηθείς σχετικά με το μέλλον όσων προσλήφθηκαν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για να καλύψουν τις θέσεις που έμειναν κενές λόγω της αναστολής σύμβασης των ανεμβολίαστων υγειονομικών, ο κ. Πλεύρης απάντησε:

«Οι συμβάσεις τους λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου και κοιτάζουμε πώς μπορούμε να βρούμε μια λύση για να παραμείνουν στο ΕΣΥ. Ο λόγος για τον οποίο μπήκαν ήταν για να αντικαταστήσουν τους ανεμβολίαστους, όμως κοιτάζουμε με θετικό τρόπο πώς μπορεί να συνεχίσουν να είναι στο ΕΣΥ».

«Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο λήψης μέτρων»
Για τη διασπορά ιώσεων και το ενδεχόμενο λήψης μέτρων, ο κ. Πλεύρης ανέφερε πως είναι η περίοδος που «κάνουν πάρτι οι ιώσεις. Είμαστε σε έξαρση. Δεν εξετάζουμε τη λήψη άλλων μέτρων, αλλά ενισχύουμε συνεχώς το σύστημα».

Για τη χορήγηση του εμβολίου της γρίπης χωρίς συνταγογράφηση, ο υπουργός Υγείας είπε πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, καθώς απομένουν διαδικαστικά ζητήματα να επιλυθούν από την ΗΔΙΚΑ σχετικά με το πώς θα γίνεται η καταγραφή των πολιτών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Να ζητήσει η κυβέρνηση ένα τεράστιο συγνώμη από τους άδικα απολυμένους υγειονομικούς ,για την αποδυνάμωση των νοσοκομείων ,με ότι αυτό συνεπάγεται .
    Ένα συγνώμη από αυτούς που τους επιβλήθηκαν τα απαράδεκτα πρόστιμα .
    Τέλος ένα συγνώμη από τα χιλιάδες θύματα εξ αιτίας της απαράδεκτης διαχείρισης της πανδημίας ( νοσοκομεία,μεθ,εγκλεισμό )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσέξτε το βλέμμα αυτού που θέλει να λέγεται Υπουργός υγείας και ότι εργάζεται και ενδιαφέρεται για την υγεία όλων μας.

    https://www.youtube.com/watch?v=kcIaaj8ldVk&t=7s

    Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος απλά επεσήμανε ότι υπάρχει και άλλη επιστημονική επιστημονική άποψη για τα εμβόλια covid εκτός από αυτή των ακαταδίωκτων του Κούλη -Πλέυρη.
    Όλως τυχαίως λίγες ώρες αργότερα η δημοσιογράφος έχασε τη δουλειά της και ακόμα μιλάμε για επιστροφή ανεμβολίαστων κ.λ.π
    Η εμμονή σε όλο της το μεγαλείο.
    Και μετά τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς ανέλαβε να τελειώσει και το ΕΣΥ και τη δημόσια υγεία.
    Μη ξεχνάμε ότι 3 βουλευτές του τόπου μας στηρίζουν όλες αυτές τις αποφάσεις και τις τακτικές, εκτός τόσων άλλων βλέπε υποκλοπές, και μας οδηγούν εκεί που μας οδηγούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι νεκροθάφτες των 35.000 ανθρώπων συνεχίζουν την ηλιθιότητα τον εμπαιγμό προ εκλογών.
    35.000 ανθρώπους έθαψαν επί κυβερνήσεως τους γιατί έτσι γουσταραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γραφείο του συριζα έπιασε δουλειά 2 σχόλια μαζί ούτε τα προσχήματα δεν κρατάν, ευτυχώς που σε όλο αυτό το κακό δεν είχαμε τον πολακη θα μετρούσαν αλλά τόσα θύματα ευτυχώς ,και αυτό φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις ευτυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα ποιοι μιλάνε που ακόμη μετά τόσα χρόνια μιλάνε για το Μάτι που απεδείχθη ποιοι έκαψαν.
      Χαχαχαχα δημοσκοπήσεις.
      Είναι σαν τις δημοσκοπήσεις του 15 που μαγείρευαν τα ποσοστά.
      Ρε άι από δω γκοσαμε με την διαφθορά και τα καθημερινά σκάνδαλα των αρίστων.
      Μπούλο.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.