Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Επιχείρηση Replay»: Τα παιδιά της Αλμωπίας δείχνουν την αλληλεγγύη τους



Με την συμμετοχή των μαθητών/τριων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, επιτυχώς, η δράση  «Επιχείρηση Replay», σε συνεργασία με τον ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας , έχοντας στόχο την προβολή της έννοιας της επαναχρησιμοποίησης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση,  αλλά και στην αλληλεγγύη και την προσφορά με την ευκαιρία των εορτών.

Τα παιδιά, με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, πρόσφεραν ένα παιχνίδι και ένα βιβλίο, τα οποία θα δοθούν στην «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ», σε παιδιά, τα οποία τα έχουν πραγματικά ανάγκη, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες αγάπης και στοργής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας, Πολυξένη Νάνου, η οποία σε σύντομο διάλογο με τους μαθητές/τριες, επιβράβευσε την προσφορά τους σε μία τόσο σημαντική δράση με κοινωνικά και φιλανθρωπικά οφέλη.   

Η δράση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες  με την συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας, στο Δημαρχείο Αριδαίας, έως την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.