Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Γίνε SANTA και έλα μαζί μας



Σήμερα Πέμπτη 29/12, σας περιμένουμε στο Δημαρχείο από τις 3μ.μ. με μουσικές, κεράσματα και ζαχαρωτά για όλους, σε ένα όμορφο Αγιοβασιλιάτικο σκηνικό.

Ώρα 4.30μμ η Άφιξη του Ουρανοκατέβατου Αη Βασίλη και των βοηθών του, με απίστευτες εκπλήξεις.

Άραγε θα τα καταφέρει μόνος του ή θα χρειαστεί την βοήθεια της Πυροσβεστικής μας Υπηρεσίας;;;

Ώρα 5μμ– Εκκίνηση μουσικής πεζοπορίας με djs, τον Αη Βασίλη, μουσικές μπάντες και βέβαια πάντα με την πολύτιμη συμβολή της Τροχαίας Γιαννιτσών.

Διαδρομή : Δημαρχείο – Χατζηδημητρίου – πλατεία Γκόνου Γιώτα – Βενιζελου -Κουγιουμτζίδη – Πλάστήρα –Ταβουλάρη –πεζόδρομος – Εξέδρα Παραμυθούπολης.

……και αν κουραστούμε στην διαδρομή θα κάνουμε και μια- δυο στάσεις για χορευτικές οδηγίες, ανάλογα με την διάθεση του Αη Βασίλη !!

Στον SANTA RUN της Αλληλεγγύης, του Αδέσποτου, της Ανακύκλωσης, της Ευαισθησίας ο Δήμος Πέλλας δίνει τα σκουφάκια και τα σακίδια του Αη Βασίλη, ώστε να γεμίσουμε το γιορτινό τραπέζι για όλους και να βοηθήσουμε το έργο των φιλοζωικών συλλόγων μας.

Γραφείο τύπου Δήμου Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.