Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

To Santa Run επέστρεψε στην πόλη των Γιαννιτσών (βίντεο)



To Santa Run που διοργάνωσε ο Δήμος Πέλλας επέστρεψε και πάλι στην πόλη των Γιαννιτσών για να προσφέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.
Το απόγευμα της Πέμπτης με αφετηρία το Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών και με ένα σκούφο στο κεφάλι ως ανταμοιβή για τη δωρεά τροφίμων στα γεύματα αγάπης, οι συμμετέχοντες περπατώντας στον κεντρικό δρόμο της πόλης κατευθύνθηκαν προς τον πεζόδρομο και την εξέδρα της Παραμυθούπολης.
Συμμετείχαν: Νηπιαγωγεία, δημοτικά και παιδικοί σταθμοί απ΄όλο το δήμο Πέλλας, το τμήμα ανακύκλωσης του δήμου, τα δύο φιλοζωικά σωματεία – το σωματείο « Αγάπη για τα ζώα » και ο σύλλογος ζωόφιλων Γιαννιτσών, το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ, η εθελοντική ομάδα του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, η εθελοντική ομάδα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, η ακαδημία στίβου του ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών «Ο Λουδίας» , η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών, το στούντιο γυμναστικής Βαρσαμά και Αθλοκίνηση Γιαννιτσών, η Μουσική Ακαδημία MODERN DRUMS SCHOOL babino, η ομάδα βόλεϊ «Α.Ο.Π Μίλωνας» και η ακαδημία βόλεϊ «ΑΙΑΝΤΑΣ Κρύας Βρύσης».
Ακολούθησε συναυλία με το μουσικό συγκρότημα BLISS στον πεζόδρομο της πόλης. sargian  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:





  1. Διώξαμε και τον Χριστό από τα Χριστούγεννα (Ιερομόναχος Σάββας Αγιορείτης)



    Χριστός γεννάται, δοξάσατε, Χριστός εξ ουρανών, απαντήσατε, Χριστός επί γης, υψώθητε.

    Σαράντα δύο χρόνια χριστιανοί μου που είμαι κληρικός, ιερεύς, λειτουργός του Υψίστου, και εξομολόγος, αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων, αλλά και όλων των άλλων εορτών του Δωδεκαημέρου, με απασχολεί πάντοτε το πνευματικό νόημα αυτών των αγίων ημερών, που ασφαλώς είναι κάτι το πολύ βαθύ, το υπέροχο, και συγχρόνως ακατάληπτο… Αν τις ημέρες αυτές τις αντιμετωπίζουμε και τις χαιρόμαστε μόνον με τους στολισμούς και τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα, τα γλέντια και τις διασκεδάσεις, τότε δεν πετύχαμε απολύτως τίποτε για την ωφέλεια της ψυχής μας απ’ αυτές τις άγιες ημέρες.

    Είναι όντως πολύ ωραία και εντυπωσιακά, όταν την νύχτα βλέπουμε τους πολύχρωμους φωτισμούς, στα μπαλκόνια και στα δένδρα των σπιτιών, στους κεντρικούς δρόμους και στις βιτρίνες των μεγάλων καταστημάτων. Όλα αυτά και θα τα απολαύσουμε και θα τα θαυμάσουμε. Αλλ΄ όμως, υπάρχει ένα αλλά… Γιατί, αν μέσα μας αδελφοί μου, δεν ζήσουμε μια ζωογόνο αλλαγή, μεταβολή της ψυχής μας σε φάτνη πνευματική, τότε σε τίποτα δεν θα μας ωφελήσουν οι φαντασμαγορικές και πολύχρωμες διακοσμήσεις, οι διασκεδάσεις και τα δώρα.

    Αν εσείς και γω δεν βιώσουμε την προσωπική μας αναγέννηση, και αν μέσα στις καρδιές των παιδιών μας δε γεννήσουμε την ελπίδα της σωτηρίας μας, τότε οι γιορτές απέτυχαν το σκοπό τους. Και τον απέτυχαν επειδή βρήκαν τις καρδιές μας παγωμένες, αδιάφορες, κλειστές…

    Οι γιορτές που έρχονται αδελφοί μου, κάθε χρόνο δεν είναι μόνο για ευχές και «χρόνια πολλά», αλλά για Ευαγγελικούς και πνευματικούς προβληματισμούς.

    Στο πώς δηλαδή θα γίνουμε σωστότεροι χριστιανοί, και με περισσότερο ταπεινό πνεύμα, με περισσότερη υπομονή, μακροθυμία και ανοχή (θα πορευθούμε στην ζωή μας).

    Γιατί τα παιχνίδια, τα δώρα, οι στολισμοί, δένδρα και φώτα και ρεβεγιόν, είναι όλα για την κατανάλωση και τίποτα για την ψυχή. Τα πάντα για την ψυχή προσφέρονται μέσα στον ναό. Μέσα στην εκκλησία, τις ιερές ακολουθίες, τις ιερότατες αυτές ακολουθίες αυτών των ημερών με τα υπέροχα γράμματα που ψάλλει η Εκκλησία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλλιώς η παράσταση ο Καραγκιόζης Αη Βασίλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.