Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Ηλεκτρικό πατίνι «έπιασε» 100 χλμ. στον Περιφερειακό!



Στο βίντεο φαίνεται το ηλεκτρικό πατίνι που κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας να έχει αναπτύξει ταχύτητα 100χλμ. καθώς με την ίδια ταχύτητα κινείται και το αυτοκίνητο οι επιβάτες του οποίου καταγράφουν τα πλάνα. 
Αν και ο αναβάτης φαίνεται να φοράει κράνος τα περισσότερα από τα σχόλια στο βίντεο τονίζουν τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει τρέχοντας με τέτοια ταχύτητα με ηλεκτρικό πατίνι. 

Δείτε το βίντεο:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Τώρα αυτή η κατάσταση με τα ηλεκτρικά πατίνια πως θα εξελιχθεί αναρωτιέμαι Παρατηρώ μικρα παιδιά να βγαίνουν σε κεντρικούς δρόμους πεζοδρόμους ξαφνικά με τόσο μεγάλη ταχύτητα που αν σκοτωθούν ποιος θα φταίει Γνωρίζουν οι γονείς ότι απαγορεύεται και χρειάζεται ειδική άδεια για τους ενήλικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδιο συμβαίνει και με τους αθλητές ποδηλάτες Τους βλέπουμε απότομα σε κλειστές στροφές και είναι αναίσθητοι Ενώ γνωρίζουν ότι απαγορεύεται και στους επαρχιακούς δρόμους παρατάσσονται και οριζόντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάει να γραφτεί δωρητής σώματος επειγόντως προλαβαίνει δεν προλαβαίνει, να κάνει και ένα καλό επάνω στην χαζομάρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό θα ήταν να ενημερώνονται οι γονείς γιατί και οι πεζοί κινδυνεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.