Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ (14η): Νικητής στο ντέρμπι των Γιαννιτσών ο Μέγας Αλέξανδρος!



Σε ένα θεαματικό ντέρμπι που έγινε την Τετάρτη 25/1 στο ΔΑΚ Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου, ο τυπικά φιλοξενούμενος Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών πήρε τη ρεβάνς κόντρα στους Ίκαρους, επικρατώντας με 66-76.

Το ντέρμπι είχε μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο για την υπόθεση νίκη, αλλά και για τη μεταξύ τους διαφορά, αφού μία από τις δύο ομάδες θα βρεθεί στην 4αδα των play off (61-71 είχαν νικήσει στο πρώτο παιχνίδι οι Ίκαροι).

Οι παίκτες του Κυριαζή μπήκαν αποφασιστικά στο πρώτο δεκάλεπτο (10-25), με τους "φιλοξενούμενους" ωστόσο να κάνουν την ανατροπή μέχρι το ημίχρονο (36-35). Οι παίκτες του Μέγα ανέβασαν την απόδοση τους και πάλι στο τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο πήραν μια διαφορά ασφαλείας, την οποία υπερασπίστηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Παρ'όλο που η υπόθεση νίκη είχε ξεκαθαρίσει το ενδιαφέρον κράτησε μέχρι το τέλος για τη διαφορά, με την ομάδα του Μέγα να ισοφαρίζει την ήττα του πρώτου γύρου.

ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 66-76
Διαιτητές: Χανός - Μητώνας
Δεκάλεπτα: 10-25, 36-35, 46-58, 66-76
ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών (Παπαδόπουλος): Λαγός 29(3), Ελευθεριάδης 10, Μπογδάνης 7(1), Σταμπουλτζής 3(1), Καραζέεβ 2, Γκότσης, Καραχισαρίδης Γ., Ρέμπελος 6(1), Πολυχρονίδης 6(2), Παπαδότης 3.
ΓΑΣ Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κυριαζής): Κουτσουράς 4, Μωυσίδης 7, Στόιτσης 26(3), Παπαμανώλης 7(1), Παπαδόπουλος Γ. 15(1), Καραντζίκος, Αλατζίδης, Ακονίδης 2, Παπαδόπουλος Κ. 15(1), Ποζουκίδης, Καραμπέντης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.