Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέχρι 15% κάτω ο τζίρος στα Γιαννιτσά τις γιορτές – Ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις



Με τις εκπτώσεις, που ενδεχομένως να φτάσουν μέχρι και το 50% ή 60%, η αγορά των Γιαννιτσών θα επιχειρήσει να αντιμετωπίσει το μειωμένο τζίρο των εμπορικών επιχειρήσεων τις ημέρες των γιορτών. 
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Πέλλας, Παναγιώτη Σαραφούδη, ο τζίρος των καταστημάτων στην χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης ήταν μειωμένος φέτος περίπου κατά 10% με 15%, με τη μεγαλύτερη μείωση να καταγράφεται στα είδη ένδυσης και υπόδησης. "Η κίνηση στα καταστήματα τις ημέρες των εορτών ήταν μεγάλη, όμως όλοι αγόρασαν λιγότερα και φτηνότερα προϊόντα", σημειώνει ο κ. Σαραφούδης, προσθέτοντας ότι "σε σχέση με την ακρίβεια και τον πληθωρισμό, η ζημιά για τους καταστηματάρχες ήταν πολύ μεγαλύτερη".  
Τέλος, ο κ. Σαραφούδης ευχαριστεί τους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής για την προτίμηση που δείχνουν στην τοπική αγορά και εύχεται στα νοικοκυριά καλή χρονιά με υγεία σε όλους και με λιγότερα προβλήματα".
Ξεκινούν εκπτώσεις
Ήδη, όπως επισημαίνει ο κ. Σαραφούδης, οι καταστηματάρχες των Γιαννιτσών –και όχι μόνο- θα ξεκινήσουν άμεσα εκπτώσεις, που θα κυμαίνονται από 10% έως και 60%. 
Στο μεταξύ την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις στα καταστήματα, οι οποίες θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με το σχετικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου και διαρκούν έως τα τέλη Φεβρουαρίου.
Μάλιστα, στην περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων περιλαμβάνεται και μία Κυριακή που τα καταστήματα θα μπορούν να είναι ανοιχτά.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ.
Δ. Μπ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.