Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ράλι πάνω από τα 21.000 δολάρια για το Bitcoin



Το Bitcoin ξεπέρασε τα 21.000 δολάρια σημειώνοντας ένα ράλι μετά από εβδομάδες όπου βρισκόταν στο στενό εύρος των 16-17.000 δολαρίων.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σημείωσε άνοδο έως και 7,5% στα 21.299 δολάρια. Δεν είχε βρεθεί πάνω από τα 20.000 δολάρια από τις 8 Νοεμβρίου και το Σάββατο σηματοδότησε την 11η συνεχόμενη ανοδική ημέρα. Αυτήν την ώρα διαπραγματεύεται στα 20.305 δολάρια.
Το Ether, το δεύτερο μεγαλύτερο νόμισμα, σημείωσε άνοδο έως και 9,7%, ενώ άλλα tokens όπως το Cardano και το Dogecoin σημείωσαν επίσης σημαντικά κέρδη. Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς των κρυπτονομισμάτων ξεπέρασε το 1 τρισ. δολάρια για πρώτη φορά από τις αρχές Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinGecko.
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ βρίσκεται σε καλό δρόμο ώστε να στραφεί σε μικρότερες αυξήσεις επιτοκίων μετά από αυτή την περαιτέρω μείωση του CPI, αν και είναι πιθανό να συνεχίσει να αυξάνει τα επιτόκια μέχρι οι πιέσεις στις τιμές να δείξουν πιο σαφή σημάδια επιβράδυνσης. Αυτό βοήθησε στην ενίσχυση των περιουσιακών στοιχείων κινδύνου, όπως ο δείκτης μετοχών Nasdaq 100, ο οποίος σημειώνει κέρδη εδώ και έξι συνεχόμενες ημέρες.

Οι ανοδικές κινήσεις έχουν αιφνιδιάσει όσους σόρταραν τα κρυπτονομίσματα, με τις ρευστοποιήσεις θέσεων short να ξεπερνούν τα 100 εκατ. δολάρια σε πέντε από τις έξι τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Coinglass. Το σύνολο του Σαββάτου ήταν το υψηλότερο, ξεπερνώντας τα 296 εκατ. δολάρια.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.