Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του 4ου Γυμνασίου Γιαννιτσών «Ο Αριστοτέλης» στο πρόγραμμα Erasmus+Το 4ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών «Ο Αριστοτέλης» είναι ένας από τους εταίρους υλοποίησης του Erasmus+ προγράμματος KA210-SCH-000081720 ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY:SDGSTEAM που θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2024. Οι υπόλοιποι φορείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι από την Πορτογαλία το σχολείο Agrupamento de Escolas Alberto Sampaio, από την Τουρκία το σχολείο Şehit Mehmet Çetin A.İ.L και από την Ρουμανία το σχολείο Liceul Tehnologic Costesti.

Στις 9-10/1/22 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η διήμερη Διαδικτυακή Επιμορφωτική Δραστηριότητα Εκπαιδευτικών που οργάνωσε η σχολική μας μονάδα. Προετοιμάσαμε διερευνητικό ερωτηματολόγιο, δραστηριότητες γνωριμίας με τους εταίρους εκπαιδευτικούς, παρουσίαση για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους, Επιλέξαμε βίντεο για κατανόηση, Δραστηριότητες στο kahoot, Δράσεις που έχουν υλοποιηθεί από το σχολείο μας για την ευθυγράμμιση με τους Παγκόσμιους Στόχους καθώς και δράσεις που σκοπεύουμε να υλοποιήσουμε, Δείξαμε Σχέδια Δράσης και Βίντεο που μπορούν να υλοποιηθούν μέσα στην τάξη, και κάναμε μια Συνεργατική δραστηριότητα στο padlet με θέμα της τις προτάσεις υλοποίησης Παγκόσμιου Στόχου.

Αναμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια του προγράμματος…


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.