Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την κατασκευή του 4ου Νηπιαγωγείου ΠολυκάστρουΤην Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συνυπέγραψε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ Αθανάσιο Γιάνναρη και παρουσία του Προέδρου της εταιρείας Τιμολέοντα Κατσίπου την προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή του 4ου Νηπιαγωγείου Πολυκάστρου προϋπολογισμού 1.525.000€.

Τη χρηματοδότηση του έργου με ποσό 1.350.000€ διεκδίκησε και έλαβε η διοίκηση του δήμου Παιονίας, από το Ταμείο Αλληλεγγύης του νόμου 4662/2020, έχοντας αρωγό στην όλη προσπάθεια τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά.

Το σχολείο θα ανεγερθεί εντός οικοπέδου 7.000 τμ ιδιοκτησίας του δήμου Παιονίας που βρίσκεται στην νότια πλευρά του Πολυκάστρου. Το μέγεθος του οικοπέδου είναι επαρκές ώστε να κατασκευαστεί εκεί μελλοντικά και το 4ο δημοτικό σχολείο Πολυκάστρου, έργο το οποίο προγραμματίζει ο δήμος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Σιωνίδης μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση του καθότι ένα ακόμη απαραίτητο έργο, που διακαώς ζητούσαν οι κάτοικοι του Πολυκάστρου, οδεύει προς υλοποίηση και που σύμφωνα με τον προγραμματισμό των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ θα παραδοθεί προς χρήση εντός του 2024.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.