Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Μητέρα 5 παιδιών η 45χρονη υπάλληλος καθαριότητας– Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον πατέρα του οδηγού


Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Κυριακής, μια 45χρονη γυναίκα, εργαζόμενη στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί, όταν οι υπάλληλοι στην καθαριότητα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμμάτων με το δημοτικό όχημα στην περιοχή Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος άνδρας έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, με ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο και χτύπησε την γυναίκα υπάλληλο του Δήμου η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα 5 παιδιών, εκ των οποίων τα δύο είναι ανήλικα.
Η 45χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. Ο οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Η Τροχαία εξετάζει εάν ο οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ, καθώς το τροχαίο έγινε λίγο πριν από τις 7 το πρωί και δεν φαίνεται ότι ο οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα να πήγαινε σε κάποια δουλειά. Θεωρείται πολύ πιθανόν να επέστρεφε από διασκέδαση. Αναμένεται να γίνει αλκοτέστ για να διαπιστωθεί εάν πράγματι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Επίσης, διενεργείται πραγματογνωμοσύνη για το απορριμματοφόρο και για το όχημα του 36χρονου.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν κάτοικοι της περιοχής, στον ίδιο δρόμο πριν από 20 χρόνια ο πατέρας του 36χρονου είχε παρασύρει και σκοτώσει με το αυτοκίνητό του έναν πεζό άνδρα.
Πηγή: enikos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση συνδικαλιστικής παραταξης η συνάδελφος πολύτεκνη μητέρα δούλευε χωρίς να υπάρχει εργασιακή σχέση με το δήμο. Η δημοτική αρχή αν και την έβαζε να μαζεύει τα σκουπίδια δεν την εμφάνιζε ως εργαζόμενη του δήμου, το ίδιο και τον οδηγό του απορριμματοφόρου. Ήταν και οι δύο ανασφάλιστοι, χωρίς κανένα δικαίωμα, χωρίς καμία προστασία της ζωής τους. Ντροπή!
    πηγή ΔΑΣ ΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.