Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίκαροι Γιαννιτσών - ΦΟ Αριδαίας 73-67



Ένα τοπικό ντέρμπι με τα όλα του επιφύλασσε το 2023 στην επανέναρξη τον αγώνων της ΕΚΑΣΚΕΜ για την φετινή χρονιά, οπου οι Ίκαροι Γιαννιτσών αντιμετώπισαν τον Φ.Ο. Αριδαίας. 

Πρώτο δεκάλεπτο και η ομάδα από τα Γιαννιτσά μπήκε "μουδιασμενα" στο ματς με αποτέλεσμα η ομάδα από την Αριδαία να παίρνει προβάδισμα στο σκορ(8-13). 
Ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους Ικάρους να προσπαθούν να αντιδράσουν, με τον ΦΟΑ να βρίσκει της λύσεις και να προηγείται στο ημίχρονο(23-31). 
Τρίτο δεκάλεπτο και το παιχνίδι είναι ισορροπημένο με την ομάδα της Αριδαίας να κρατεί τα ηνία και να προηγείται (38-46). 
Τέταρτο δεκάλεπτο και η ομάδα από τα Γιαννιτσά αυξάνει την πίεση στην άμυνα και με στοχευμένες επιθέσεις καταφέρνει να πάρει προβάδισμα 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς με 63-61, με τον ΦΟΑ να ισοφαρίζει στην επόμενη φάση και να στέλνει το ματς στην παράταση(63-63).Εκεί οι Ίκαροι έδειξαν την απαραίτητη πνευματική προσήλωση στο ματς και κατάφεραν να φτάσουν σε μια σημαντική νίκη για την τετράδα του ομίλου με τελικό σκορ 73-67. Επόμενο παιχνίδι, με τους ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ στο Κιλκίς ( 14/1 20:30).

ΊΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ GRAMMAFARM: (Παπαδόπουλος -Γκοτσης): Μουχτάρης, Στανιτσιδης, Παπαδοτης, Καραζαεβ, Ρεμπελος 14(1), Σταμπουλτζης 5(1), Μπογδάνης24(5), Λαγός 21(2), Νταμτσιοπουλος, Πολυχρονίδη 9(2).

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.