Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μελίνα Ασλανίδου: Η αποκάλυψη για τον άγνωστο αρραβώνα της - ''Δεν προχώρησε''



Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, "Τετ α Τετ", βρέθηκε η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπήρξε αρραβωνιασμένη.

"Έφτασα κοντά στον γάμο, ξυστά. Είχα αρραβωνιαστεί με ένα παιδί, ήμασταν καλά, αλλά μετά δεν προέκυψε, δεν προχώρησε. Δεν με φοβίζει κάτι στη δέσμευση. Έχω ευτυχήσει στον έρωτα", δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.
Η Μελίνα Ασλανίδου αναφέρθηκε, επίσης, σε κάποια δημοσιεύματα που δήλωναν πως δεν έχει σχέσεις με τους γονείς της και πως φιλοξενούνται σε ίδρυμα, με την ίδια να απαντά:

"Αυτό το έντυπο που το έγραψε, δεν υπάρχει πια. Προσωπικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθώ με τους δικούς σου γονείς ή τους γονείς του τάδε. Είναι οικογένειά μου, δεν είναι ωραίο πράγμα".

Τέλος, η ίδια ανέφερε πως τα πάει "εξαιρετικά" με την σάτιρα και πως γελάει με τις μιμήσεις που κάνει για την ίδια ο Τάκης Ζαχαράτος.

Δείτε τι δηλώσεις της:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.