Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταχειροκροτήθηκε ο Περικλής Αλιώπης στην Έδεσσα - ''Μάγεψε'' με τις συνθέσεις του (φωτο)



Σε μια αίθουσα γεμάτη κόσμο ο Περικλής Αλιώπης παρουσίασε το πρώτο προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «A Lot Of Me». Σε μια συγκλονιστική παράταση γεμάτη βιώματα, εικόνες, μνήμες και ενέργεια ο Περικλής Αλιώπης καταχειροκροτήθηκε από το κοινό της πόλης. 
«Συνομιλώντας» επί σκηνής με τον δεξιοτέχνη κιθαρίστα Βασίλη Τζιατζιά, με τον αυτοσχεδιασμό να δεσπόζει ως συνθήκη και την ατμόσφαιρα της στιγμής να καθορίζει την εξέλιξη της παράστασης. Με υλικά τους πρωτότυπες συνθέσεις και εμπνευσμένες διασκευές ενώνουν τη Μεσόγειο, τα Βαλκάνια με τη Λατινική Αμερική και τη τζαζ, μέσα από το αισθητικό τους πρίσμα.
Ο Περικλής Αλιώπης, που γεννήθηκε στην Έδεσσα, κατάφερε να «μαγέψει» με τις συνθέσεις του όλους και όλες που παραβρέθηκαν στο Παρθεναγωγείο, το βράδυ της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2023. Το κοινό έζησε τη  μουσική μέθεξη, συγκινήθηκε, αναπόλησε, ταξίδεψε στα μουσικά μονοπάτια των δυο μουσικών επί σκηνής. 
Τις συνθέσεις του άλμπουμ μπορεί κανείς να ακούσει στις ψηφιακές πλατφόρμες.
Η διοργάνωση της συναυλίας ήταν του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας (ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ.)



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.