Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Κορυφή τα αδέλφια Αλμπάνη από τα Γιαννιτσά στο Ζίου Ζίτσου



Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Α' μέρος στις 20-22/1 στο Ο.Α.Κ.Α στο Μαρούσι με τους αθλητές του Α.Σ Ατρόμητου Γιαννιτσών Αλμπάνη Κων/νο και Αντωνία να βρίσκονται σταθερά στην κορυφή.
Και φέτος εντάχθηκαν στην εθνική ομάδα Ζίου Ζίτσου για το 2023.

Έχοντας κατακτήσει την 1η θέση ο Κωνσταντίνος έπειτα από 4 νικηφόρους αγώνες στην κατηγορία του προκρίθηκε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Γαλλία και στο Παγκόσμιο στο Καζακστάν.

Η Αντωνία έχοντας κατακτήσει την 2η θέση έπειτα από μια ατυχία στον τελικό της αγώνα, λόγω ποινών έληξε πρόωρα η αμέτρηση ενώ υπερείχε βαθμολογικά της αντιπάλου.
Ωστόσο έλαβε το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κροατία και το Παγκόσμιο στην Μογγολία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι βραβεύτηκε ο πρωταθλητής Αλμπάνης Κωνσταντίνος από την πρόεδρο της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ Μαίρη Χαριτοπούλου για τις Διεθνείς Διακρίσεις του για το έτος 2022.

Συνεχίζουν δυναμικά οι αθλητές του Α.Σ Ατρόμητου την προετοιμασία και την αγωνιστική σταδιοδρομία στο Β' μέρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος στις 27-29/1 στο Ο.Α.Κ.Α με τις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες. Δίπλα τους πάντα οι δάσκαλοι τους Αλμπάνης Απόστολος και Αγγελική.

Καλή επιτυχία Ατρόμητε!
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και γονείς !



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.