Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοχευμένες προτάσεις Τζαμτζή για στήριξη επιχειρήσεων και πολιτών της Πέλλας που υπέστησαν καταστροφές από την θεομηνίαΣτοχευμένες προτάσεις από Ιορδάνη Τζαμτζή για ουσιαστική στήριξη επιχειρήσεων και πολιτών της Πέλλας, που υπέστησαν καταστροφές από την πρόσφατη θεομηνία

Να ανασταλούν οι πληρωμές ΦΠΑ, οι οφειλές δόσεων και οι ασφαλιστικές οφειλές για τους πολίτες της ΠΕ Πέλλας, που επλήγησαν από τη θεομηνία της 23ης και 24ης Ιανουαρίου 2023, ζητεί ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, με επιστολή του προς τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο. Στο αίτημά του ο κ. Τζαμτζής, περιγράφει με ακρίβεια το εύρος των καταστροφών, που προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις και οι πλημμύρες, σε επιχειρήσεις, κατοικίες, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και υποδομές στο σύνολο του Δήμου Αλμωπίας, στο σύνολο του Δήμου Σκύδρας και τις Δημοτικές Ενότητες Γιαννιτσών, Πέλλας και Μ. Αλεξάνδρου του Δήμου Πέλλας.

Επί πλέον, σε αίτημά του προς τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, ο Ιορδάνης Τζαμτζής επισημαίνει την αναγκαιότητα να δοθεί προκαταβολή επιχορήγησης, σε επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, που επλήγησαν από την θεομηνία της 23ης και 24ης Ιανουαρίου 2023. Συγκεκριμένα ζητεί την ενεργοποίηση του Ν. 4797/2021 (ΦΕΚ 66 Α΄ 23-4-2021), Άρθρου 4, παρ. 5 «περί προκαταβολής επιχορήγησης επιχειρήσεων και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορέων» για τις πληγείσες επιχειρήσεις των Δήμων Αλμωπίας, Σκύδρας, και των Δημοτικών Ενοτήτων Γιαννιτσών, Πέλλας και Μ. Αλεξάνδρου του Δήμου Πέλλας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας παραθέτει τις συνέπειες των σφοδρών βροχοπτώσεων και των εκτεταμένων πλημμυρικών φαινομένων, τις σημαντικές ζημίες, σε πολύ μεγάλο αριθμό εμπορικών επιχειρήσεων, αγροτικών επιχειρήσεων-εκμεταλλεύσεων και λοιπών επιχειρήσεων, στους προαναφερθέντες Δήμους. Ο κ. Τζαμτζής τεκμηριώνει το παραπάνω αίτημα, παραθέτοντας φωτογραφικό υλικό από τις καταστροφές σε εμπορεύματα, μηχανήματα, εξοπλισμό γραφείου, ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, αγροτικές αποθήκες, αγροτικά μηχανήματα κ.α..
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Και ως κυνηγός πετυχαίνει τους στόχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκανες το ποτάμι το αντιπλημμυρικό στην Έδεσσα μην σκίσετε κανένα καλσόν μόνο!σπιτια σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.