Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας των αγροτών προς την Έδεσσα- Συνάντηση με τον Ι. Τζαμτζή (φωτο & βίντεο)



Ολοκληρώθηκε η μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας των αγροτών προς την Αντιπεριφέρεια Πέλλας όπου και επιδόθηκε το ψήφισμά τους.
Οι παραγωγοί- μέλη του Αγροτικού Συλλόγου του Δήμου Σκύδρας (και όχι μόνο) που είχε απευθύνει το σχετικό κάλεσμα, από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο όπου συναντήθηκαν με την Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου. Η Δήμαρχος μιλώντας στους συγκεντρωμένους παραγωγούς εξέφρασε την απόλυτη συμπαράσταση του Δήμου στον αγώνα τους.
Στη συνέρχεια οι αγρότες κατευθύνθηκαν στην Έδεσσα με τα αγροτικά τους. Η πορεία κατέληξε στο Διοικητήριο (πρώην νομαρχία) Πέλλας, όπου συναντήθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Ιορδάνη Τζαμτζή και του παρέδωσαν το ψήφισμα με τα αιτήματά τους.









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΦΑΣΑΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως είδα δεξιούς να κράζουν και τα ίδια τα παιδιά τους που ήταν αγρότες και τώρα πέρασαν τα αγροτικά στα παιδιά τους για να μήν στεναχωρήσουν τους βουλευτές τους ρε τι σανό τους έχουν ταΐσει!!!! Τα έξοδα 70 τα έσοδα 30 και όλα είναι καλά!!!!

      Διαγραφή
  2. Άλλη μια πορεία με τα hilux και τα ranger στα γκαράζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ φασαρία για το τίποτε, πιο πολύ δυσφήμιση ήταν για τους αγρότες με την φασαρία που έκαναν και τα μπινελίκια που έφαγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποτυχία κοροιδα αγροτεσ μια ζωή θα υποφερετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας υποφέρουμε αλλά ότι έχουμε κάνει ότι έχουμε κάνει με αίμα και κόπο!καθιστε εσείς αναπαυτικά στον καναπέ σας!Α κ.Τζαμτζή ήρθε η ώρα να πάτε και εσείς σπίτι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.