Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Π. Ζαρογουλίδης: Εδώ ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!



Με μεγάλη ικανοποίηση ενημερώθηκα ότι επήλθε υπαναχώρηση στην αρχική απόφαση ένταξης της Κας Ρωμανίδου στο διατομεακό πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και έτσι η κλινική θα συνεχίσει το έργο της !!!
Το πρόβλημα της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης του Εθνικού Συστήματος Υγείας παραμένει το βασικό αίτιο όλων αυτών των ατυχών περιστατικών που κρύβουν κινδύνους για την αδιάλειπτη παροχή υγειονομικής φροντίδας στους ασθενείς ! 
Μέχρι σήμερα 8 ιατροί της παθολογικής κλινικής έχουν υποβάλλει παραίτηση αφού με βάση το Δελτίο τύπου της Ε .Ν .Ι .Π . -ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΛΑΣ «Τα συνεχή εντέλλεσθε και οι αναγκαστικές μετακινήσεις για το μπάλωμα των προβλημάτων υποστελέχωσης άλλων δομών Υγείας και οι εξοντωτικές συνθήκες εργασίας, οδήγησαν τους προηγούμενους μήνες σε παραίτηση τρία στελέχη της κλινικής με αποτέλεσμα σήμερα να απομένουν στη δύναμη της δύο μόνο ειδικοί παθολόγοι. Η επιδείνωση των συνθηκών λειτουργίας της κλινικής, οδήγησε τις τελευταίες μέρες σε παραίτηση πέντε ειδικευόμενους συναδέλφους του Παθολογικού Τμήματος, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες υποχρεώνονταν να εφημερεύσουν χωρίς επαρκή κάλυψη και καθοδήγηση.»
Εδώ ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε ! 

Παναγιώτης Ζαρογουλίδης
Pharm, MBA, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής at - Μέλος Εθν. Μητρώο Διαμεσολαβητών Υπουργείου Δικαιοσύνης & Διαφάνειας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Γιατί δεν παίρνουν 2-3 ογκολόγους;;;;;; Και εδεσσα και Γιαννιτσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ελληνική πολιτεία και η ελληνική οικογένεια χρηματοδοτεί την σπουδή των πιο χαρισματικών της παιδιών, με τεράστιο κόστος, και ακολούθως τα χαρίζει ή σε χώρες του εξωτερικού ή στα ιδιωτικά νοσοκομεία ώστε να παράγουν κέρδος για άλλους. Εμείς, ως κράτος, περιμένουμε να σωθούμε από το φιλότιμο του ενός υπερήρωα(σύγχρονο κρατικό μάνατζμεντ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την μια λες δεν υπάρχουν φάρμακα, την άλλη να μην εφημερεύει η γιατρός στην Παθολογική και την άλλη δεν έχει Παθολόγους. Μάλλον στραβά αρμενιζεις. Θες να κατέβεις και για Βουλευτής.. Τρομάρα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παναγιώτη πώς την λένε την κεραλιφή που κανείς? Κάποιος μου είπε ότι κάνει και για την φαλάκρα. Ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.