Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο γνωστός ιατρός Ευάγγελος Γκανάς υποψήφιος με τον Στάθη Φουντουκίδη


Mέσω της προσωπικής του σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός ιατρός Ευάγγελος Γκανάς γνωστοποίησε την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Στάθη Φουντουκίδη. Συγκεκριμένα αναφέρει:

''Απευθυνόμενος στους κατοίκους του Δήμου Πέλλας, από την πόλη των Γιαννιτσών μέχρι και το πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου μας, ήθελα να ανακοινώσω ότι με ιδιαίτερη τιμή και χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του εκλεκτού φίλου, και υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας  Στάθη Φουντουκίδη να πλαισιώσω την παράταξη του «Μέλλον Δημιουργίας» για τις δημοτικές εκλογές τον προσεχή Οκτώβριο. Η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του, αλλά και το όραμα που έχει για έναν σύγχρονο Δήμο έκαναν πολύ πιο εύκολη την απόφαση μου αυτή.
Μετά τις σπουδές και την εκπαίδευση μου επέστρεψα στο νομό Πέλλας και ζω και εργάζομαι τα τελευταία 15 χρόνια στην πόλη των Γιαννιτσών, με την οικογένεια μου, και χωρίς επιφύλαξη θεωρώ την ιστορική αυτή περιοχή ως την ιδιαίτερη πατρίδα μου. Το λιγότερο που θα μπορούσα να προσφέρω, είναι να προσπαθήσω να κάνω την καθημερινότητα μας καλύτερη, με προοπτική για το μέλλον μας και των παιδιών μας. Το μέλλον μας όμως δεν είναι μακρινό, το μέλλον μας είναι ΤΩΡΑ και η ανάγκη Δημιουργίας στον Δήμο μας πιο επιτακτική από ποτέ.
Είμαι αισιόδοξος γιατί όλοι στην παράταξη «Μέλλον Δημιουργίας» έχουμε κοινό σκοπό την πρόοδο του Δήμου μας. Το πρόγραμμα μας σύντομα θα είναι στη διάθεση όλων σας για να μοιραστούμε αυτήν την αισιοδοξία και την ελπίδα για κάτι πολύ καλύτερο. Το ίδιο πιστεύω για όλους τους υποψηφίους συνδημότες μου, όλων των παρατάξεων και για αυτό ευχή μου είναι μια εκλογική περίοδος με αξιοπρέπεια, ήθος και προτάσεις για μία επόμενη μέρα συνεργασίας, δημιουργίας και προόδου, χωρίς σκοπιμότητες.
Σας καλώ όλους πρωτίστως για την συμμετοχή σας σε αυτές τις εκλογές, που θα δώσουν το μήνυμα ότι ο Δήμος μας και ο κάθε Δημότης ξεχωριστά μπορεί να κοιτάξει ένα Μέλλον με εμπιστοσύνη και προοπτική Δημιουργίας. Η ψήφος του καθενός μας θα το καθορίσει αυτό και είναι ίσως η πιο σημαντική ευκαιρία που έχουμε να το πετύχουμε.

Ευάγγελος Γ. Γκανάς
Ιατρός Ουρολόγος
Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος Δήμου Πέλλας
«Μέλλον Δημιουργίας»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αχ βρε Βαγγελη δεν ηξερες δεν ρωταγες? Δυστυχως ακλαφτος θα πας και ειναι αμαρτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμαρτια δεν ειναι κατι αλλο ειναι γιατι τα θελει ο ποπος του βαγγελη.ολοι ξερουν οτι ο φουντουκιδης ειναι τελευταιος κ καταιδρωμενος και με το ζορι γαμος δεν γινεται.οι προξενητρες τελειωσαν πριν τριαντα χρονια.κοροιδευονται μεταξυ τους και στο τελος που θα παει σπιτι του θα του φταινε οι τριχες.μονο ο Σταμκος κερδιζει απο την υποψηφιοτητα του και κατι παιζει με τους δυο τους.το παραμυθι το τρωνε οι χαλβαδες.με ποιο ψηφοδελτιο θα διεκδικησει εκλογες;μπορει να του δωσει ο θοδωρος στο τελος τα περισευματα γιατι το αιμα νερο δεν γινεται.ωφ μωρε κατακαημερη ρουμελη τι σου μελε να παθεις

      Διαγραφή
  2. Φουντουκιδη παρατησε το καλύτερα,μετά την αποτυχία σου στις εθνικές εκλογές θα έρθει και δεύτερη αυτή τη φορά στις δημοτικές..... ούτε τον θείο σου δεν θα περάσεις εκτός αν το κάνεις για άλλους λόγους για να βοηθήσεις τον φίλο σου τον Σταμκο .......σε όσα χωριά και να πάει η μαμά σου δήμαρχος δεν βγαίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τον κανει γεν γραμματεα του δημου ο Σταμκος και μετα θα του δωσει δαχτυλίδι. αν αν αν και οταν εκλεγει. Το εκανε σε τρεις τεσσερεις αυτον θα τον χαρισει; Ομως τωρα δεν θα ειναι ασυνεπης ο δημαρχος γιατι θα εκλεγει οταν ο ηλιος βγει απο την δυση. Βαγγελακη τα λαθη στηγματιζουν και πληρωνονται. Θα γελασουμε πολυ σε αυτες τις εκλογες και ακομη πιο πολυ οταν βλεπουμε Σταμκο κ Ανδρεαδη στα εδρανα της αντιπολιτευσης. Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην γνωριζει την επομενη διοικηση του δημου Πελλας; Δημαρχος Καστεριδης με συνδιοικηση Θεοδωριδη και ας μην ειναι απαραιτητη η συμπραξη!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.