Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: «Στη δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για τα διακατεχόμενα»«Ένα μεγάλο ζήτημα που αφορά δεκάδες πολίτες του Νομού Πέλλας»

Στη δημόσια διαβούλευση δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών το σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις για τα κατεχόμενα ακίνητα του Δημοσίου και άλλες διατάξεις».

Όπως αναφέρεται στο κείμενο που συνοδεύει το σχέδιο νόμου, με τις προτεινόμενες διατάξεις επιχειρείται η επίλυση ενός διαχρονικού κοινωνικού προβλήματος που αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των κατεχομένων δημόσιων ακινήτων του Υπουργείου Οικονομικών. Προβλέπεται ο εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου της διαδικασίας εξαγοράς των ακινήτων αυτών από πρόσωπα που τα κατέχουν σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του σχεδίου νόμου.

Αναφορικά με το ζήτημα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε: «Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη και για την περιοχή του Νομού Πέλλας καθώς φέρνει πολύ κοντά την επίλυση ενός τεράστιου προβλήματος που ταλαιπωρεί για πολλά χρονιά δεκάδες πολίτες της περιοχής μας.

Στο διάστημα της διαβούλευσης θα εξεταστούν οι προβλέψεις του σχεδίου νόμου και εκεί θα μπορέσουμε να υποβάλουμε προτάσεις για τυχόν παραλείψεις ή να επισημάνουμε σημεία που χρήζουν τροποποίησης.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανοίγει τον δρόμο για την οριστική επίλυση του ζητήματος. Προσωπικά, από την πρώτη στιγμή, έχω ζητήσει μια οριστική και ρεαλιστική λύση και βρίσκομαι σε απόλυτη συνεργασία με τους συμπολίτες μου που αντιμετωπίζουν το εν λόγω πρόβλημα. Μας προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία».
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 comments:

 1. ΔIONYΣH AΣTO AYTO. EINAI ΓNΩΣTO ΠAIZEI ΣTO ΔIAΔIKTYO.
  ΔEN EIΔEΣ ΣTO ΔHMOTIKO ΣYMBOYΛIO ΘA ΓINEI ΣYZHTHΣH .
  AΣXOΛHΣOY ME TON ΔPOMO ΓIANNITΣA AΛEΞANΔPEIA NIΣEΛI.
  AYTO EINAI TO EPΓO ΣOY.TO EKANEΣ ΘA EIΣAI AIΩNIA BOΛEYTHΣ.
  ΣTO EIΠA KAI ΣTO EΠANAΛAMBANΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.