Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματοποιήθηκε στο Γυψοχώρι η σύσκεψη αγροτικών συλλόγων της Π.Ε. Πέλλας - Κοινή ανακοίνωση



Σε κλίμα αγωνιστικής αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Γυψοχωρίου (12/1/2023), σύσκεψη αγροτικών συλλόγων της Π.Ε. Πέλλας με συμμετοχή και μεμονωμένων αγροτών από διάφορα χωριά.

Η σύσκεψη αποτελεί συνέχεια της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας υπό την αιγίδα της Πάνελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων (ΠΕΜ), αλλά και της πολύμηνης αγωνιστικής δραστηριότητας, που αναπτύξαμε το προηγούμενο διάστημα οι αγροτικοί σύλλογοι, για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, προσπαθώντας να παραμείνουμε στα χωράφια, και στα κοπάδια μας. Αυτό επιβεβαιώνει ότι το οργανωμένο αγροτικό κίνημα δεν εμφανίζεται μόνο μια φορά τον χρόνο αλλά είναι συνεχώς παρόν και αναπτύσσει σταθερά μια πολύμορφη αγωνιστική δράση.

Διεκδικούμε το αυτονόητο, να μπορούμε να ζούμε από το μόχθο μας.

22 Γενάρη βγάζουμε τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών μας

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

-Μείωση του κόστους παραγωγής, με αφορολόγητο πετρέλαιο, μείωση της τιμής του ρεύματος, πλαφόν 0,07 ευρώ ανά κιλοβατώρα, κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, του προστίμου ρύπων και του ΦΠΑ σε μέσα - εφόδια.

-Κατώτατες εγγυημένες τιμές που θα ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής, διασφαλίζοντας παράλληλα εισόδημα επιβίωσης και προσιτές τιμές των προϊόντων στη λαϊκή κατανάλωση.

-Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος για όσα προϊόντα πουλήθηκαν κάτω του κόστους, ή υπήρχαν δυσκολίες στη διάθεση τους.

-Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο από όλες τις φυσικές καταστροφές και νόσους στο 100%.

Οι Σύλλογοι:

1) ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ
2) ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑΣ «ΕΝΟΤΗΤΑ»
3) ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΜΟΝΟΙΑ» ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
4) ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
5) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ
6) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. KATΩTATEΣ EΓΓYHMENEΣ TIMEΣ. ANAΠΛHPΩΣH TOY XAMENOY EIΣOΔHMATOΣ. ΞEXAΣTE TA, EΛEYΘEPH AΓOPA ΓAP. OYTE ΣTHN MEKKA TOY KOMOYNIΣMOY ΔEN YΠAPXOYN. EKΛEIΣE TO EPΓOΣTAΣIO KAI TO ΠEPIΠTEPO-ΣTEKI TOY ΓYΨOXΩPIOY ΓPAMMOΦΩNIZEI; E ΨIT MEΣHMEPI,ΣKYΔPA,ΓAΛATAΔEΣ APABHΣΣOΣ MHN ΠEΦTETE ΣTHN ΦAKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ συγουρα δεξιός θα είσαι και φοβάσαι μην πέσει η κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλυψτε γλυψτε χάσατε την μπάλα κοματοδκυλα αγροτεσ ψηφιστε ξανά τζακρη φουγάρα μνημονια πουλημενουσ πολιτικούςσασ εύχομαι από δω και πέρα καλή σασ τύχη ξεφτυλεσ αγροτεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζητώ ο Άδωνις χάχα φασισταρια η τζακρη είναι στη κυβέρνηση ε λαμογια ο κουλης σας τελείωσε η άλλη τρις βουλευτές του νομού δε λένε κάτι να έρθουν για συμπαράσταση να κλείσουν τους δρόμους για να έχετε καλύτερες τιμές στα προϊόντα σας χάχα αλλά τη λέω όλα πάνε καλά. 7.12 για σένα τα γράφω να ξέρεις μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.