Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Αλμωπίας: Άμεση καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τη νεροποντή



Στην άμεση καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τη νεροποντή της 23ης Ιανουαρίου 2023, θα προχωρήσει ο Δήμος Αλμωπίας. Για τον σκοπό αυτό, συγκροτήθηκαν κλιμάκια υπαλλήλων τα οποία είναι επιφορτισμένα με το έργο αυτό. Στα πλαίσια εφαρμογής του ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ "ΔΑΡΔΑΝΟΣ", ανακοινώνονται τηλέφωνα επικοινωνίας στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες που οι ιδιοκτησίες έχουν πληγεί και χρειάζονται άμεση προσωρινή διαμονή ή για άμεση συνδρομή συνεργείων του Δήμου για την άρση εμποδίων πρόσβασης στις ιδιοκτησίες τους. 
Σχετικά με αιτήματα οικονομικών αποζημιώσεων που αφορούν οικοσκευές θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες εντός της ημέρας. Για τις επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημίες, αρμόδιο όργανο αρωγής είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία θα ανακοινώσει άμεσα τις διαδικασίες αποζημιώσεων. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας του Δήμου Αλμωπίας είναι: 2384350211 & 2384350212 .

Από το Δήμο Αλμωπίας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.