Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρέμβαση Εισαγγελέα για την καταγγελία ποδοσφαιριστή του ΝΠΣ Βόλου περί απόπειρας δωροδοκίας



Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή την καταγγελία του ποδοσφαιριστή του ΝΠΣ Βόλου Ζαν Μπαριέντος για απόπειρα δωροδοκίας, όπως αναφέρει το gegonota.news.
Ο 32χρονος Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, κατήγγειλε επισήμως στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ότι ο μάνατζερ του πρότεινε το ποσό των 40.000 ευρώ προκειμένου να δεχθεί κόκκινη κάρτα, στη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης Βόλου- Ολυμπιακού, η οποία έληξε με 4-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» του Πειραιά.

Να σημειωθεί ότι ο Μπαριέντος ήταν βασικός και αγωνίσθηκε σε όλη την διάρκεια του χθεσινού αγώνα.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί εάν ευσταθεί η καταγγελία για απόπειρα δωροληψίας-δωροδοκίας με βάση το Νόμο περί αθλητικής βίας.

Από πλευράς ερυθρόλευκων προέκυψε η δήλωση του Νίκου Γαβαλά για το θέμα, ο οποίος τόνισε: «Δεν μας αφορά το θέμα, δεν ασχολούμαστε με στοιχηματζήδες»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.