Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Όλα τα ονόματα για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Πέλλας και σε άλλες περιοχές



Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και ολοκληρώνεται οσονούπω στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η κατάρτιση της σχετικής λίστας για τις εκλογές και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για να ανακοινωθούν οι «εκλεκτοί» του που θα δώσουν τη μάχη των εκλογών. Στην Κουμουνδούρου κράτησαν μέχρι τώρα τις λίστες με τα ψηφοδέλτια ως "επτασφράγιστο μυστικό" ωστόσο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» στην Πολιτική Γραμματεία.
Περίπου το 80% των ψηφοδελτίων είναι έτοιμο, με ισχυρή γυναικεία παρουσία καθώς υπάρχει και η ποσόστωση του 50% που έχει ψηφίσει το συνέδριο ενώ αυτοδικαίως υποψήφιοι θα είναι όσοι νυν βουλευτές το επιθυμούν.

Στην Πέλλα
Στην Π.Ε. Πέλλας είναι αυτονόητο ότι η βουλευτής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Θεοδώρα Τζάκρη θα είναι εκ νέου υποψήφια, ενώ σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή του πρώην βουλευτή από την Αριδαία, Γιάννη Σηφάκη. Από την Έδεσσα η ανανέωση θα σηματοδοτηθεί από την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του γιατρού, πλαστικού χειρουργού, Ανδρέα Μουρατίδη, ενώ προτάθηκε από την Ο.Μ. Έδεσσας- Βεγορίτιδας και η Μηχανικός Πολεοδόμος με καταγωγή από την Άρνισσα, Εύη Δάντση. Στα Γιαννιτσά, ο Κώστας Μπαλτζής, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ ακούγονται τα ονόματα της συντονίστριας της ΟΜ Δήμου Πέλλας- Γιαννιτσών Ειρήνης Αρκουμάνη, της Άννας Φακυρούδη (αν δεν είναι υποψήφια σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές) και του Τάκη Φωστηρόπουλου από την Κρύα Βρύση. Από την περιοχή της Σκύδρας μπορεί να είναι υποψήφια η αγρότισσα Σοφία Σταυρίδου. 

Τα ψηφοδέλτια σε Επικρατείας, Αττική και Θεσσαλονίκη
Το Επικρατείας -το οποίο χειρίζεται προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας- θα ανακοινωθεί αργότερα ενώ, σύμφωνα με την iefimerida.gr, ήδη φαίνεται πως έχουν κλείσει τρεις θέσεις από τον καθηγητή του Harvard Όθωνα Ηλιόπουλο που θα είναι για τον απόδημο Ελληνισμό, τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας και επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο, Ευάγγελο Αποστολάκη και τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου, ενώ ακούγεται και το όνομα του γιατρού και καθηγητή Αιματολογίας, Γρηγόρη Γεροτζιάφα.
Στην Α’ Αθήνας θα είναι οι Δημήτρης Τζανακόπουλος, Νάσος Ηλιόπουλος, Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Μάγκυ Δούση, Μυρσίνη Ζορμπά, Αγγελική Αδαμοπούλου, Γιώργος Κυρίτσης και ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Βλαχάκης.
Εκεί που θα δοθεί πραγματική μάχη με πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη είναι στον Βόρειο Τομέα, όπου υποψήφιοι θα είναι οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κώστας Ζαχαριάδης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιώργος Κατρούγκαλος, Πάνος Σκουρλέτης, Αννέτα Καββαδία, Δημήτρης Χατζησωκράτης και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του κόμματος Τάνια Καραγιάννη, ενώ στον Νότιο Τομέα θα κατέβουν οι Νίκος Παππάς, Γιάννης Μπαλάφας, Θεανώ Φωτίου, Ραλλία Χρηστίδου, Γιάννης Μουζάλας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Νίκος Ξυδάκης και ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης.
Στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών θα είναι οι Έφη Αχτσιόγλου, Ρένα Δούρου, Δημήτρης Βίτσας, Χαρά Καφαντάρη, Πάνος Ρήγας, Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Στην Α’ Πειραιά οι Θοδωρής Δρίτσας, Νίκος Μπελαβίλας και στη Β’ Πειραιά οι Τρύφωνας Αλεξιάδης, Γιάννης Ραγκούσης, Νίνα Κασιμάτη, Φωτεινή Μπακαδήμα και η κόρη του πρώην δημάρχου Νίκαιας και Πειραιά, Στέλιου Λογοθέτη, Κατερίνα Λογοθέτη. Στην Ανατολική Αττική οι Χρήστος Σπίρτζης, Νάσος Αθανασίου, Πάνος Σκουρολιάκος, Πέτρος Φιλίππου και ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος ενώ στη Δυτική Αττική οι Γιώργος Τσίπρας και Γιώργος Πάντζας.
Στην Α’ Θεσσαλονίκης υποψήφιοι θα είναι εκ νέου οι Κατερίνα Νοτοπούλου, Γιάννης Αμανατίδης, Χρήστος Γιαννούλης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Κώστας Ζουράρης ενώ στη Β’ Θεσσαλονίκης οι Δώρα Αυγέρη και Σωκράτης Φάμελλος και ακούγονται τα ονόματα των Σάκη Γκιουλέκα, Δημήτρη Ράβναλη, Ανδρέα Μουρατίδη, Τασούλας Γκαϊτατζή, Τριαντάφυλλου Αλμπάνη.

Εκπλήξεις με «λαμπερά» ονόματα
Πολλά είναι τα πρόσωπα που ακούγονται ότι αποτελούν άσσο στο μανίκι του Αλέξη Τσίπρα, πρόσωπα καταξιωμένα στους χώρους τους και λαμπερά. Η γνωστή τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ για να πει το ναι και να είναι στο ψηφοδέλτιο της Ά Θεσσαλονίκης ή στη Μαγνησία, στο Βόρειο τομέα της Αθήνας αναμένεται να κατέβει ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ενώ κοντά στην κάθοδο είναι και η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου. Ένα ακόμη πρόσωπο που έχει ακουστεί πολύ είναι για τον νότιο τομέα είναι αυτό του γνωστού τραγουδιστή Μιθριδάτη αλλά και η υποψηφιότητα της Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, η οποία έχει διατελέσει πρώτη γυναίκα αντιστράτηγος της ελληνικής αστυνομίας. Στις εκπλήξεις που ακούγονται εδώ και καιρό είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα η σύζυγος του αδικοχαμένου Ολυμπιονίκη και τέως αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαΐδη και δημοσιογράφος Δώρα Τσαμπάζη, ενώ υπάρχει «φλερτ» και με τον Απόστολο Σπυρόπουλο, γιο του αείμνηστου πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ανανέωση με ένα 60αρη και κάτοικο θεσσαλονικης πλαστικού χειρουργού στην εδεσσα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.