Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τους αγρότες στο ''μπλόκο'' Μακροχωρίου επισκέφτηκαν Καλαϊτζίδης και Βοργιαζίδης



Οι αγρότες μας, βρίσκονται στο δρόμο, διαμαρτύρονται τόσο για τα φλέγοντα καίρια αγροτικά ζητήματα, όσο και για τα διαχρονικά, τα οποία η κυβέρνηση αδιαφορεί να παρέμβει ουσιαστικά και να δώσει λύσεις.

Στο «μπλόκο» των αγροτών στο Μακροχώρι Ημαθίας πραγματοποίησαν επίσκεψη, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης , και ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, όπου συζήτησαν με τους αγρότες τα προβλήματα στον πρωτογενή , ενημερώθηκαν από τους παραγωγούς για τον εμπαιγμό που βιώνουν από τον ΥπΑΑΤ , Γεώργιο Γεωργαντά και την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχουν επέλθει και έλαβαν την υπόσχεση από τον Αντιπεριφερειάρχη και το Δήμαρχο , ότι είναι στο πλευρό τους και θα ασκήσουν την όποια πίεση από τη δική τους πλευρά για να δοθεί άμεσα λύση στα προβλήματα τους.

Οι αγρότες ενισχύουν καθημερινά το «μπλόκο» , και την Τετάρτη ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Βέροιας με συμμετοχή και άλλων φορέων.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ξέρουν από ανακύκλωση; Ξέρουν αγγλικά οι αγρότες μας; Εμ έτσι είναι…μόνο ΠΑΟΚ και τσιπούρα και φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δωστε λεφτα στα ροφακινα κ κερασια ψηφους δεν εχει με τπτ αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.