Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την δήθεν αναστολή λειτουργίας του Ογκολογικού Τμήματος


To Νοσοκομείο Γιαννιτσών διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα για το Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου στο οποίο αναφέρεται ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ασθενών. Συγκεκριμένα η απάντηση στο δημοσίευμα έχει ως εξής:

''Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την σχετική δήλωση που διοχετεύθηκε σε διάφορα ΜΜΕ αναφορικά με την δήθεν αναστολή λειτουργίας του Ογκολογικού Τμήματος της Ν.Μ. Γιαννιτσών. Μας δημιουργείται πραγματική απορία για τα κίνητρα τέτοιων ενυπόγραφων δημοσιευμάτων που μόνο στόχο έχουν την συκοφάντηση του θεραπευτικού έργου που παρέχεται προς τους Ογκολογικούς ασθενείς.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η παροχή Υπηρεσιών Υγείας προς τους ασθενείς που χρήζουν Ογκολογικής θεραπείας δεν διακόπηκε ποτέ καθώς ακόμα και την ημέρα του δημοσιεύματος η υπεύθυνη Ιατρός Ογκολόγος κ. Ράνια Ρωμανίδου βρίσκονταν στην Υπηρεσία της, όπως επίσης δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα στην προμήθεια Ογκολογικών φαρμάκων προς το Νοσοκομείο. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι και κατά την διάρκεια της πανδημικής κρίσης οι Ογκολογικοί ασθενείς ουδέποτε αντιμετώπισαν πρόβλημα στην λήψη της θεραπεία τους''.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 comments:

 1. Δεν μιλάμε για τα φάρμακα αλλά για το ιατρικό δυναμικό, είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο μία ειδική ογκολόγος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑΙ είναι δυνατόν... Γιατί όλοι οι γιατροί πάνε στο μαύρο αφορολόγητο χρήμα που τους παρέχει ο ιδιωτικός τομέας της παροχής υπηρεσιών.

   Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.