Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το νέο «Ηλεκτρικό αναρροφητικό σάρωθρο πεζού χειριστή» στον εξοπλισμό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου ΒέροιαςΜε ένα εύχρηστο ηλεκτρικό μηχανικό σύστημα, που παρέχει τη δυνατότητα κίνησης σε στενούς χώρους, ενισχύθηκε ο εξοπλισμός του Τμήματος Καθαριότητας-Ανακύκλωσης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Βέροιας. Το νέο «Ηλεκτρικό αναρροφητικό σάρωθρο πεζού χειριστή» επιτυγχάνει την αναρρόφηση απορριμμάτων και είναι εξοπλισμένο με δοχείο νερού και ειδικό «πλυστικό πιστόλι».

Το σάρωθρο διαθέτει αυτονομία τουλάχιστον 8 ωρών και η πλήρης φόρτιση των συσσωρευτών γίνεται εντός 8 – 12 ωρών, με σύνδεση στο κοινό δίκτυο της ΔΕΗ. Διαθέτει αθόρυβη λειτουργία και είναι εύκολα διαχειρίσιμο από τους υπαλλήλους καθαριότητας καθώς η επιλογή της εμπροσθοπορείας – οπισθοπορείας γίνεται με απλό χειρισμό από τον βραχίονα έλξης.

Το «Ηλεκτρικό αναρροφητικό σάρωθρο πεζού χειριστή» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

1. Σύστημα σάρωσης
2. Κάδο απορριμμάτων
3. Σύστημα πλύσης και απολύμανσης υπό πίεση
4. Σύστημα μετάδοσης κίνησης
5. Χειριστήρια

Ο νέος εξοπλισμός έχει τη δυνατότητα αναρρόφησης απορριμμάτων όπως κουτάκια αλουμινίου, αποτσίγαρα, πλαστικές φιάλες, φυτικά κατάλοιπα καθώς και περιττώματα ζώων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.