Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αεροπλάνο από την Πολωνία ειδοποίησε για βόμβα – Με συνοδευτικά F-16 προσγειώθηκε στο ''Ελ. Βενιζέλος''



Οι ελληνικές Αρχές ειδοποιήθηκαν για βόμβα σε αεροπλάνο από την Πολωνία και αμέσως κινητοποιήθηκαν ελληνικά μαχητικά F-16. 
Σε συναγερμό τέθηκε η Πολεμική Αεροπορία όταν σε αεροπλάνο της Ryanair με δρομολόγιο από Πολωνία προς Αθήνα υπήρξε σήμα κινδύνου, έπειτα από πληροφορία για ύπαρξη βόμβας. Αμέσως, απογειώθηκαν από την 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο ελληνικά F-16 της 330 Μοίρας που βρίσκονταν σε Readiness, τα οποία συνόδευσαν το αεροπλάνο, το οποίο πριν από λίγα λεπτά προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”.
Τα ελληνικά μαχητικά συνοδεύσαν το αεροσκάφος από τον εναέριο χώρο των Σκοπίων, ενώ προηγουμένως το συνόδευαν ουγγρικά μαχητικά. Πετούσε συνεχώς πάνω από θάλασσα, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΥΠΑ, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 17:45 και μετέφερε 192 άτομα. Στάθμευσε σε ειδικό χώρο στο αεροδρόμιο όπου γίνεται ταχεία εκκένωση του αεροσκάφους από τους επιβάτες οι οποίοι θα περάσουν από νέο έλεγχο.
Το αεροπλάνο εκτελούσε δρομολόγιο από το Κατοβίτσε της Πολωνίας στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει έλεγχος στο αεροπλάνο από κλιμάκιο της αστυνομίας που ειδικεύεται στους εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.