Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον τάφο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο Κορεάτης που τον αντιμετώπισε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας (βίντεο)



Φόρο τιμής στον μεγάλο του αντίπαλο κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, απέτισε ο Κορεάτης Ολυμπιονίκης Μουν Ντάε Σουνγκ.
Οι Νικολαΐδης και Σουνγκ ήρθαν παίξει στον τελικό των +80κ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, με τον Κορεάτη να νικά με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο.
Ο 46χρονος σήμερα Μουν Ντάε Σουνγκ, τη Δευτέρα (9/1) βρέθηκε στο κοιμητήριο του Φιλύρου στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσει τη μνήμη του Έλληνα Ολυμπιονίκη και φίλου του, καθώς δεν κατάφερε να έρθει στη χώρα μας για την κηδεία του.
Η συγκίνηση του Κορεάτη ήταν μεγάλη και φάνηκε στα λόγια του: «Είχαμε μια δυνατή σχέση μεταξύ μας για πολύ καιρό. Αγαπούσε την Κορέα και εγώ αγαπώ την Ελλάδα. Λυπάμαι που άργησα να έρθω. Ήμασταν δεμένοι, είχαμε πολύ δυνατή σχέση».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.