Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσίαση βιβλίου ''Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή'' του Μανώλη Κοττάκη στη Φλώρινα - Θερμή υποδοχή Καραμανλή (βίντεο)



Παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου, στην Αίθουσα Θεάτρου του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης» στην Φλώρινα, η παρουσίαση του βιβλίου “Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή” του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη. Για το βιβλίο μίλησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην υπουργός, Χρήστος Φώλιας και ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής του ΕΚΠΑ, Ιωάννης Μάζης.

Στο νέο του βιβλίο ο Μ. Κοττάκης αποκαλύπτει την «αθέατη συγκλονιστική διακυβέρνηση». Για πρώτη φορά «ξετυλίγει» το νήμα που συνδέει τις υποκλοπές, τη διπλωματία των αγωγών, το φυσικό αέριο, τις φονικές πυρκαγιές του 2007, τις απειλές κατά του πρώην πρωθυπουργού, το βέτο στο Βουκουρέστι, το Βατοπέδι και τον Δεκέμβρη του 2008 μέσα από πλήθος ντοκουμέντων και νομικών κειμένων, φωτίζοντας τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αλλά και κάθε μορφής επιδιώξεις στη διάρκεια της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραµανλή επιχειρούν μια δεύτερη ανάγνωση στους καθοριστικούς σταθμούς της διακυβέρνησης 2004-2009, αποτυπώνοντας συγκλίνουσες και αποκλίνουσες στρατηγικές, στάσεις και αντιστάσεις εγχώριων και µη πολιτικών δυνάμεων, στόχους και προοπτικές για την Ελλάδα και την Ευρώπη, τοποθετώντας στο επίκεντρο της ανάγνωσης τον νέο ενεργειακό χάρτη και την αναδιανομή των φυσικών πόρων στην ευρωρωσική ζώνη και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πηγή: kozan.gr









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.