Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Αερωπός έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει τη μεγάλη έκπληξη



Ολυμπιακός - Αερωπός 23-22 

Πραγματοποιώντας σήμερα μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του κόντρα σε μια ομάδα που είναι σε 14 αγωνιστικές αήττητη, μια ομάδα που έχει το ακριβέστερο ρόστερ με πανάκριβες μεταγραφές χιλιάδων ευρώ, ο Αερωπός έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα των καταρρακτών μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε το προβάδισμα στο α` μέρος με έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα (Βέρεμτσουκ) που κατέβασε τα ρολά σε πολλές από τις επιθέσεις του Ολυμπιακού. Πέραν από τον τερματοφύλακα σε μεγάλη μέρα ήταν και οι υπόλοιποι παίκτες οι οποίοι κατέθεσαν ψυχή τε και σώματι αλλά δυστυχώς η ομάδα έτυχε σε ένα δίδυμο άπειρων διαιτητών που έκαναν τα πάντα για να νικήσει ο Ολυμπιακός. Στο 40` λεπτό απέβαλλαν τον Σεμενσέκο και τον πολύπειρο σκόρερ της ομάδας Μπούλκιν με τρία δίλεπτα που μόνον αυτοί τα είδαν και φωνάζει ο Αερωπός. Στη συνέχεια το παιχνίδι πήγαινε γκολ-γκολ ώσπου δύο λεπτά πριν το τέλος ο Αερωπός προηγείται με ένα γκολ και κερδίζει πέναλτι. Το μετατρέπει σε γκολ ο Κωστακίδης και με εφεύρεση του διαιτητή αντιλήφθηκε παράβαση που μόνο αυτός είδε. Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός κερδίζει ανύπαρκτο πέναλτι. Η μεγαλύτερη φάση όμως του αγώνα έγινε στο 60` λεπτό όταν σε νεκρό χρόνο ο Αερωπός κερδίζει πέναλτι. Ο διεθνής Παντελής Κωστακίδης στάθηκε άτυχος και απέκρουσε ο τερματοφύλακας Μπάουερ. Ήταν η πιο άτυχη στιγμή για τους Εδεσσαίους που αν σκόραρε ο παίκτης θα ισοφαρίζαμε και θα μιλούσε όλη η Ελλάδα. Η μεγαλειώδης εμφάνιση του Αερωπού μέσα στην Αθήνα αφήνει μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον. 

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 4-3, 7-7, 9-10, 9-14, 11-16 (ημχ), 15-17, 17-17, 19-18, 20-20, 21-21, 23-22

Ολυμπιακός (Νίκος Γραμματικός): Κοτανίδης, Νιόκας 5, Καραμπουρνιώτης 2, Παπαβασίλης 2, Κανδύλας 1, Παπαδόπουλος 3, Δομπρής 1, Μπουρζέ 1, Βέμπερ 4, Πασσιάς 1, Μοντόρο 1, Σλαβούλιτσα, Οστρούτσκο, Γκρατζάν, Μιχαηλίδης 2, Μπάουερ

Αερωπός (Τούτσης): Κωστακίδης 5, Τσέλιος 1, Γιοβάνοβιτς, Μήγγας 3, Κράλλης 2, Σεμενσέκο, Βέρεμτσουκ, Κουκουτσίδης 4, Μποκάρεφ 2, Γιαννούσης, Μπούλκιν 2, Γεωργαλής, Παπαγιάννης 3.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.