Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στεφάνι από τον Ακάρ στην κηδεία της μητέρας του Νίκου Παναγιωτόπουλου



Την ώρα που οι Τούρκοι αξιωματούχοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να εκτοξεύουν απειλές κατά της χώρας μας, ο υπουργός `Αμυνας της γείτονος Χουλουσί Ακάρ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο για να τον συλλυπηθεί για τον θάνατο της μητέρας του, δείχνοντας ότι παραμένει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας των δύο χωρών παρά τις εντάσεις. 
O Τούρκος υπουργός Άμυνας έστειλε και στεφάνι στην κηδεία της μητέρας του Έλληνα υπουργού. Στο μήνυμά του εκφράζει τα συλλυπητήρια του για την απώλεια της μητέρας του υπουργού. 
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αγαπητέ Νίκο, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε εσένα και την οικογένεια σου, εύχομαι να αναπαυθεί εν ειρήνη η μητέρα σου».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε τον Τούρκο ομόλογο του, ευχόμενος το 2023 να είναι έτος ειρήνης κατά το οποίο οι δύο πλευρές θα εργαστούν από κοινού για τη σταθερότητα στην περιοχή.

Επίσης ο Χουλουσί Ακάρ επικοινώνησε με το υπουργείο Άμυνας για να στείλει στεφάνι στην κηδεία της μητέρας του Νίκου Παναγιωτόπουλου, κάτι που έγινε αποδεκτό.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.