Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας: Κάλεσμα για συμμετοχή και στήριξη στους αγώνες που φουντώνουν στην περιοχή


Η νέα διοίκηση του Σωματείου μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που ενίσχυσαν και με την ψήφο τους το σωματείο τους, πολλοί από αυτούς κάνοντας το βήμα για πρώτη φορά. Η επαφή μας με τους συναδέλφους όλο αυτό το διάστημα, οι συζητήσεις μας και η ανταλλαγή απόψεων, η αγωνία όλων να δυναμώσει το Σωματείο, να μπούμε περισσότεροι στη δράση και στους αγώνες που ξεσπάνε, μας γεμίζει αισιοδοξία.

Τις τελευταίες μέρες και στους δυο νομούς παίρνονται αποφάσεις για οργάνωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων, με πλαίσια διεκδικήσεων που γεννιούνται μέσα από συλλογικές διαδικασίες, γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις σωματείων και φορέων, συζητήσεις με εργαζόμενους και με όλο το λαό της περιοχής μας.

Στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους βιοπαλαιστές αγρότες που και στους δυο νομούς με υπερηφάνεια προασπίζονται το δικαίωμα τους να παραμείνουν στα χωράφια τους και στα χωριά τους. Στηρίζουμε και δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον αποφασιστικό και δίκαιο αγώνα τους.

Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε δυναμικά να συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην οργάνωση ενός αγώνα που ξεκίνησε πριν από χρόνια για την προάσπιση της υγείας μας και της ζωής μας. Μπροστά στον κίνδυνο της γενικευμένης κατάρρευσης των νοσοκομείων και κέντρων υγείας των νομών μας, δεν μπορούμε παρά να σταθούμε στο πλευρό των σωματείων των γιατρών και εργαζομένων στα νοσοκομεία και κέντρα υγείας που έχουν εδώ και πολύ καιρό παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση στις δομές υγείας, έχουν καταγγείλει τις στοχεύσεις της κυβέρνησης, έχουν ζητήσει τη συμβολή όλων στην επιτυχία μιας μάχης που αφορά κάθε εργαζόμενο, άνεργο, αγρότη, αυτοαπασχολούμενο, συνταξιούχο, αφορά όλους και όλες.

Καλούμε όλα τα σωματεία και τους φορείς που δεν έχουν πάρει ακόμα μέρος στις διαδικασίες να το κάνουν χωρίς άλλο χάσιμο χρόνου και να συμπορευτούν μαζί μας. Καλούμε τους εργαζόμενους, να έρθουν σε επικοινωνία με το Σωματείο, να στηρίξουν τις δράσεις που έχουν αποφασιστεί για τις επόμενες μέρες.

Να συμμετέχουμε όλοι μαζικά και δυναμικά

Στο μεγάλο Συλλαλητήριο για την Υγεία, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών

Τετάρτη 1 Φλεβάρη, στις 5 το απόγευμα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Διάβασα μέχρι εκεί που έλεγε
    - στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.