Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μάκης Ρόμπης : Είναι ντροπή για τον Ολυμπιακό να κερδίζει με αυτόν τον τρόπο τον Αερωπό



Σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή μίλησε ο συνοδός του Αερωπού ManDynamic Μάκης Ρόμπης.

Ας δούμε απευθείας τι είπε ο Μάκης Ρόμπης στην αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή.

Στα 14 χρόνια που είμαι στον Αερωπό Έδεσσας ήταν ένα από τα τρία καλύτερα παιχνίδια της ιστορίας μας. Εγώ πιστεύω ότι είμαστε νικητές. Δίνω δημόσια συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στον προπονητή για την εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας μας που έκαναν κατάθεη ψυχής. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που είναι αήττητος 14 αγωνιστικές με 12 παίκτες διεθνείς, παίκτες που έχουν παίξει σε μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες όπου ο Ολυμπιακός έχει δαπανήσει χιλιάδες ευρώ. Δυστυχώς όμως άλλοι παράγοντες μας στέρησαν την ιστορική και πολυπόθητη νίκη.

Εννοείτε για τη διαιτησία;
Ευτυχώς υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη και είδε όλος ο κόσμος τι έγινε στο γήπεδο. Ήτανε δύο νέοι και άπειροι διαιτητές από την Αθήνα. Προηγήθηκαμε στο α` μέρος με 5 γκολ διαφορά στη συνέχεια και μέχρι το 45` λέγαμε ότι ελέγχαμε πλήρες το παιχνίδι και είμασταν απόλυτα κυρίαρχοι. Βλέποντας ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να ανατρέψει το ματς, ξεκίνησαν μεγάλη βοήθεια από τους διαιτητές και με την πίεση του κόσμου που είχανε. Δεν μας προστάτεψε η λιγοστή αστυνομική δύναμη που υπήρχε. Στο 45` μας αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ουκρανό Σερεμένκο χωρίς ούτε καν να έχει ακουμπήσει τον αντίπαλο, ο παίκτης του Ολυμπιακού επειδή ήταν κοντός έπεσε επάνω του. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά μετά από 5 λεπτά αποβάλλει τον Μπούλκιν με τρία δίλεπτα χωρίς ουτε καν να έχει ακουμπήσει τον αντίπαλο παίκτη. Δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ενώ η ομάδα μας προηγούνταν 21-20 κερδίσαμε πέναλτι, εκτελεί ο Κωστακίδης, σκοράρει, έπεσε ο πάγκος του Ολυμπιακού πάνω στη γραμματεία ενώ είχε δείξει σέντρα γυρίζει πίσω τη φάση και ακυρώνει το γκολ αιτιολογώντας ότι δήθεν ο παίκτης μας πατούσε τη γραμμή. Στην επόμενη φάση σφυρίζει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν οι διαιτητές για να νικήσει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός; Στην τελευταία φάση του αγώνα, σε νεκρό χρόνο, είμασταν φοβερά άτυχοι αφού το πέναλτι που εκτελέσαμε, ο Παντελής, είναι αυτό που λεμε και στο ποδόσφαιρο ότι οι μεγάλοι παίκτες έχουν χάσει τα κρίσιμα πέναλτι.

Πως βλέπετε τη συνέχεια για την ομάδα σας;
Η ομάδα θα συνεχίσει τους στόχους που έχει χαράξει με τη διοίκηση και πιστεύω σύντομα θα ευχαριστήσουμε με την πορεία μας τον φίλαθλο κόσμο της Έδεσσας και όλου του Νομού Πέλλας γιατί η ομάδα μας είναι αγαπητή σε όλο το Νομό. Δεν σας κρύβω τα πολλά τηλεφωνήματα που δέχτηκα μετά το παιχνίδι.

Πήρατε μεγάλη απόφαση για να επιστρέψετε στη φυσική σας θέση
Δώδεκα χρόνια ήμουν συνέχεια δίπλα στην ομάδα και το τελέυταίο 1,5 χρόνο βοηθούσα οικονομικά και ηθικά όσο μπορούσα την ομάδα. Τα παιδιά του Δ.Σ. λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να ακολουθήσουν όλα τα παιχνίδια και θα ήταν λυπηρό να πάνε στην Αθήνα μόνο με τον προπονητή και χωρίς συνοδό δίπλα στην ομάδα. Έτσι πήρα την απόφαση και μετά από πολλές πιέσεις που αγαπάνε πραγματικά τον Αερωπό και το έχουν αποδείξει ότι πρέπει να συνεχίσω στην ομάδα που έχω αγαπήσει και έχω πάρει μεγάλες χαρές και λύπες. Με τη βοήθεια όλου του Δ.Σ. άνθρωποι που ματώνουν οικονομικά και τρέχουν ασταμάτητα για την ομάδα πιστεύω ότι στο τέλος της σαιζόν θα είμαστε καλά. Κάνω κάλεσμα για το Σάββατο στις 6 το απόγευμα κόντρα στην περυσινή κυπελλούχο Πυλαία να έλθει ο κόσμος να ευχαριστηθεί και να μας συμπαρασταθεί.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ας έβαζε ο άλλος το πέναλτι σε νεκρό χρόνο και κανείς δεν θα μιλούσε.
    Αλλά τι λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.