Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοπή πίτας του τμήματος χορωδίας του ΦΣ Έδεσσας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (φωτο)



Τον περασμένο Οκτώβριο δημιουργήθηκε μετά από πολλά χρόνια  απουσίας, τμήμα μικτής χορωδίας του  Φ.Σ.Ε. “Μέγας Αλέξανδρος” με τον διακριτικό τίτλο “Η ηχώ των καταρρακτών”. 
Η νεοσύστατη μεικτή χορωδία του Μεγάλου Αλεξάνδρου έχει μπει απο τις αρχές του νέου Έτους σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας. Στην τελευταία πρόβα, της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, τα μέλη της έκοψαν την Βασιλόπιτα με τις ευχές του συλλόγου για "μελωδική" και γεμάτη υγεία, χρονιά.
Η χορωδία ετοιμάζει το ρεπερτόριο της τρέχουσας περιόδου, ώστε σύντομα να το παρουσιάσει στο κοινό της πόλης. Έχει αρχίσει ήδη η επεξεργασία προτάσεων για συμμετοχή σε φεστιβάλ απο την άνοιξη του '23.
Η ανοικτή πρόσκληση, σε όσους αγαπούν το τραγούδι ή θέλουν να το αγαπήσουν μέσα απο την Χορωδία, είναι σε διαρκή ισχύ όλο το χρόνο. Οι πρόβες γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 4 με 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Έδεσσας.
Υπεύθυνος της χορωδίας ο Μαέστρο (ακκορντεονίστας), Σωτήρης Δραγούμης. (Τηλέφωνο επικοινωνίας 6936102587).
Το Διοικητικό Συμβούλιο 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.