Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Φράγκου Ευαγγελία του ΝΟ Γιαννιτσών στις υποτροφίες Λεβέντη



Ανάμεσα στους δέκα πρωταθλητές της κωπηλασίας που  βρίσκονται στην μακροσκελή λίστα των δικαιούχων του προγράμματος Ολυμπιακών Υποτροφιών που ανακοίνωσε το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη με την υποστήριξη της ΕΟΕ του Ιδρύματος Λάτση και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής βρίσκεται η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγέλια Φράγκου.

Η Ευαγγελία Φράγκου, μέσα από τις σπουδαίες διακρίσεις της στην δικωπο άνευ με πλήρωμα τη Χριστίνα Μπουρμπου όπου κατέκτησαν το Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και το Χρυσό μετάλλιο στο Πάγκοσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 το 2022, όπως και την 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α-Γ στο ίδιο άγωνισμα , καθώς και τις σπουδαίες διακρίσεις της στην κατηγορία Νεανίδων και Γυναικών Κ23 για τα έτη 2019-2022 με διαφορετικά πληρωματα και σε διαφορετικά αγωνίσματα, αδιαμφισβητητα θεωρείται μια σπουδαία αθλήτρια με σπουδαίο μελλον στο άθλημα της κωπηλασίας. 

Το Ιδρυμα Α. Γ. Λεβέντη μέσα από τις υποτροφίες του στηρίζει αθλητές και αθλήτριες που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δίνει την επιβράβευση σε όλους αυτούς τους αθλητές που αφιερώνουν την καθημερινότητα τους στον πρωταθλήτισμο τιμώντας με τις διακρίσεις τους την Ελλάδα, ανάμεσα σε αυτούς και η δική μας Ευαγγελία. 

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει την αθλήτρια του για την υποτροφία και τις εύχεται καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της και την κατάκτηση πολλών ακόμη διακρίσεων για τα προσεχή έτη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.