Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ι. Τζαμτζής: «Συμπαρίσταμαι με όλες μου τις δυνάμεις στο δίκαιο αγώνα των συμπολιτών μου αγροτών»



Τους αγρότες της Πέλλας δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης, Ιορδάνης Τζαμτζής, στο Διοικητήριο, όπου κατέληξε η πορεία διαμαρτυρίας με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα. Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας, Παναγιώτης Πασάκης, επέδωσε στον κ. Τζαμτζή ψήφισμα με τα αιτήματα των αγροτών της Π.Ε. Πέλλας, το οποίο ο κ. Αντιπεριφερειάρχης διαβίβασε, άμεσα, στον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεώργιο Γεωργαντά.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά τη συνάντηση με τους αγρότες, ο Ιορδάνης Τζαμτζής τόνισε: «Συμπαρίσταμαι με όλες μου τις δυνάμεις στους συμπολίτες μου αγρότες, στις δίκαιες διεκδικήσεις τους, έχοντας προσωπική αντίληψη του τι σημαίνει να έρχεσαι αντιμέτωπος με κάθε είδους αντιξοότητα.

Από την πρώτη στιγμή, όταν ενέσκηψαν οι θεομηνίες το Καλοκαίρι του 2022, έκανα συνεχείς παρεμβάσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς, με επιστολές και συναντήσεις, παραθέτοντας πλήρη στοιχεία και προτάσεις για επίλυση των προβλημάτων. Ενημέρωσα για όλα τα ζητήματα τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του στην Πέλλα και του ενεχείρησα πλήρη φάκελο με τις ζημιές στην Πέλλα. Πρόσφατα συναντήθηκα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά και του κατέθεσα ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις, για την αποζημίωση των αγροτικών προϊόντων της Πέλλας. Συγκεντρώνουμε τα τελευταία στοιχεία για τις ζημιές στα κεράσια, όπως μας ζητήθηκε από το ΥΠ.Α.Α.Τ. και συνεχίζουμε ακούραστα τις προσπάθειες για δίκαιες λύσεις».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Φτάνει τόση συμπαράσταση από εσένα καί φυσικά καί από τους τρεις βολεβταδες ακόμη να βγάλει το υπουργείο τα πορίσματα για τά κηπευτικά από το χαλάζι του καλοκαιριού.ακουει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 25 στρεμ,9000 εξοδα,2800 εσοδα και 1100 de minimis. Συνολο 3900 εσοδα.
    Αποτελεσμα? - 5100. 5000 μεσα. Ελα τωρα Δανη για συμπαρασταση! Υ.Γ. μεσα στα 25 ειναι και ποικιλιες ιουλιου που μενου εξω.ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεστε κερασια κ νεκταρινια λεφτα αλοιως δν γινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.