Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση υποψ. Δημάρχου Πέλλας Θ. Θεοδωρίδη με τον αναπλ. υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα (φωτο)



Συζήτησαν για προβλήματα του Δήμου Πέλλας και ιδιαίτερα για το κτιριακό πρόβλημα του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών.

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί (18-1-2023) στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση, που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα, είχανε να κάνουν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Πέλλας καθώς επίσης και οι μεταρρυθμίσεις που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ιδιαίτερα ο κ. Θεοδωρίδης επεσήμανε στον αναπληρωτή Υπουργό το θέμα της κατασκευής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών και τις άσχημες συνθήκες όπου κάνουν μάθημα τα παιδιά.

Ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα ενταχθεί προς έγκριση στην επιτροπή του Ταμείου Ανάκαμψης η κατασκευή του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ συζήτησε και τα θέματα των μεταρρυθμίσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά για την συνάντηση του με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα: «Ευχαριστώ θερμά τον αναπληρωτή Υπουργό κ. Πέτσα για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Είναι πάντοτε θετικός για να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να δημιουργηθεί ένα πρόσφορο έδαφος για την εύρυθμη λειτουργία των ΟΤΑ στο δύσκολο έργο που καλούνται να υλοποιήσουν. Εμείς από τη μεριά μας, ως Συνδυασμός, εργαζόμαστε σε όλα τα επίπεδα (τοπικό, περιφερειακό και κεντρικό) ώστε να καταρτίσουμε ένα πρόγραμμα έργων ρεαλιστικό, μετρήσιμο και πάνω απ’ όλα με εξασφαλισμένους πόρους για να μην επιβαρυνθούν οι δημότες μας ούτε ένα ευρώ».

Επικεφαλής συνδυασμού ''Πέλλα Μπροστά''
Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας
Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Όπου βλέπεις Πέτσα φεύγεις μακριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέτσας ... Πάτσης και .... δεν συμμαζεύεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Θόδωρος: σύμβολο του χθές ! Σύμβολο μιας παλιάς Ελλάδας που έφυγε.Πιθανόν να ζορίζεται που ο Μητσοτάκης πήγε στο κέντρο αλλά προκειμένου να κρατήσει τη θέση του ,ο Θοδωρής καταπίνει οτιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα ο καθένας έχει την δική του άποψη αλλά ο Θόδωρος επικοινωνιακά είναι άπαιχτος και τους συνυποψήφιούς του τους έχει για πρωινό αυγό. Άλλωστε όλες οι αποφάσεις στην Αθήνα λαμβάνονται και την περιφέρεια εκτελούνται...το έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.