Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Απ. Τζιτζικώστα ο Άλκης Νουσηκύρου
1/31/2023 01:16:00 μ.μ.
Ανεξαρτητοποιήθηκε για "πολιτικούς λόγους" από τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα "Αλληλεγγύη", ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Πέλλας, Άλκης Νουσηκύρου, ο οποίος πολιτεύεται πια με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.
Όπως ανακοινώθηκε, ο κ. Νουσηκύρου συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις επικείμενες εθνικές εκλογές και γι' αυτό, με επιστολή προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Ποιοι είναι τάχα αυτοί οι πολιτικοί λόγοι που τον οδήγησαν στη ….αγκαλιά του κιναλ ; Μήπως οι γέφυρες για μελλοντική συνεργασία με την ΝΔ άρχισαν να χτίζονται ; Τελικά μάλλον το θύμα των υποκλοπών υπηρέτης του θύτη γίνετε . Μακάρι να διαψευστώ .
ας το δούμε αλλιώς τότε: Σιγά τις μεγάλες διαφορές που έχουν ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ρε παιδιά ! Επιτέλους τι είναι κορυφαίο στη κοινωνία μας που πρέπει να αλλάξει? Η χώρα μας είναι ένας Ευρωπαικός Νομός και η Πέλλα ένα χωριουδάκι με 50-60χιλιάδες ηλικιωμένους κατοίκους.Έχει λέτε και τόση σημασία αυτό ? Το κορυφαίο ειναι γιατί δεν έχουμε υποψήφιο έναν πετυχημένο απ το εξωτερικό να μας έρθει με 2-3 πτυχία να μας πάει μπροστά..
Γιατί κρίμα? Ο Καραμανλής ο τέως(άφαντος) και ο τζούνιορ είναι καλύτεροι? Λόγω του ονόματος έγινε ο ένας πρωθυπουργός και απευθείας υπουργός αντίστοιχα ο άλλος και άτομα που έτρεχαν χρόνια για τη Ν.Δ όπως ο Κος Νουσυκύρου αδικήθηκαν κατάφορα...Όλοι έχετε γίνει ένα με το σύστημα. Πρέπει να σπάσει αυτό το απόστημα που πάει πίσω τη χώρα. Πρέπει να επενδύσουμε σε άτομα αξιόλογα και χωρίς παρωπίδες.
Ιδεολογία δεν υπάρχει πλέον. Αναφέρομαι σε όλους εσάς που βρίζεστε εκατέρωθεν. Υπάρχουν κοινοί στόχοι για καλύτερη πορεία της χώρας και καλύτερη ζωή των Ελλήνων. Ο συγκεκριμένος υποψήφιος ήταν για πολλά χρόνια αναξιοποίητος από το ίδιο του το κόμμα. Ένα αξιοπρεπής κύριος με πλούσιο βιογραφικό και πολλές γνώσεις. Δυστυχώς στο χώρο της ΝΔ δεν αξιοποιούνται τέτοια άτομα, αλλά άτομα άβουλα, άσχετα και λάτρεις της χλιδής...με πολλά παραδείγματα τον τελευταίο καιρό.
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
12 Σχόλια
Ποιοι είναι τάχα αυτοί οι πολιτικοί λόγοι που τον οδήγησαν στη ….αγκαλιά του κιναλ ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜήπως οι γέφυρες για μελλοντική συνεργασία με την ΝΔ άρχισαν να χτίζονται ;
Τελικά μάλλον το θύμα των υποκλοπών υπηρέτης του θύτη γίνετε .
Μακάρι να διαψευστώ .
υπολογιζω απο εδω και κατω γυρω 40 - 45 σχολια. λες να........?
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ ξεφτυλασ,τώρα θα κάνει παρέα με την(κυρία)κολοτουμπα.το βγάζει ο νόμος μασ η απόλυτη ξεφτυλα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ανορθογραφία φονικό όπλο στα χέρια σου.
Διαγραφήας το δούμε αλλιώς τότε: Σιγά τις μεγάλες διαφορές που έχουν ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ρε παιδιά ! Επιτέλους τι είναι κορυφαίο στη κοινωνία μας που πρέπει να αλλάξει?
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ χώρα μας είναι ένας Ευρωπαικός Νομός και η Πέλλα ένα χωριουδάκι με 50-60χιλιάδες ηλικιωμένους κατοίκους.Έχει λέτε και τόση σημασία αυτό ?
Το κορυφαίο ειναι γιατί δεν έχουμε υποψήφιο έναν πετυχημένο απ το εξωτερικό να μας έρθει με 2-3 πτυχία να μας πάει μπροστά..
Δυστυχώς ο λόγος είναι η εκλογή του ως βουλευτής, μια και δεν μπόρεσε με τη ΝΔ. Ας είναι καλά η απλή αναλογική. Κρίμα Άλκη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιατί κρίμα? Ο Καραμανλής ο τέως(άφαντος) και ο τζούνιορ είναι καλύτεροι? Λόγω του ονόματος έγινε ο ένας πρωθυπουργός και απευθείας υπουργός αντίστοιχα ο άλλος και άτομα που έτρεχαν χρόνια για τη Ν.Δ όπως ο Κος Νουσυκύρου αδικήθηκαν κατάφορα...Όλοι έχετε γίνει ένα με το σύστημα. Πρέπει να σπάσει αυτό το απόστημα που πάει πίσω τη χώρα. Πρέπει να επενδύσουμε σε άτομα αξιόλογα και χωρίς παρωπίδες.
ΔιαγραφήΠολλά συμφέροντα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠώς μπορούν και πουλούν τις ιδεολογίες τους!!
Υπάρχουν άραγε ακόμη ιδεολογίες;γιατί νομιζω έχουν τελειώσει οι ιδεολογίες!
ΔιαγραφήΙδεολογία δεν υπάρχει πλέον. Αναφέρομαι σε όλους εσάς που βρίζεστε εκατέρωθεν. Υπάρχουν κοινοί στόχοι για καλύτερη πορεία της χώρας και καλύτερη ζωή των Ελλήνων. Ο συγκεκριμένος υποψήφιος ήταν για πολλά χρόνια αναξιοποίητος από το ίδιο του το κόμμα. Ένα αξιοπρεπής κύριος με πλούσιο βιογραφικό και πολλές γνώσεις. Δυστυχώς στο χώρο της ΝΔ δεν αξιοποιούνται τέτοια άτομα, αλλά άτομα άβουλα, άσχετα και λάτρεις της χλιδής...με πολλά παραδείγματα τον τελευταίο καιρό.
ΑπάντησηΔιαγραφήEΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ 3 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!ΑΞΙΟΣ
ΔιαγραφήΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.